en lista på elbilar

en lista på elbilar

Med oro för stigande kostnaderna för bensin samt föroreningar spännande tailpipsen av både bensin-och dieseldrivna fordon , fler biltillverkare kommer ut med elbilar . Viss el-drivna bilar inte gå särskilt långt mellan laddningarna , medan andra har en driving range som liknar ett fordon med en förbränningsmotor . Om du letar efter flottan fordon , en pendlare fordon eller en sport helg bil , det finns elbilar som kan tillfredsställa dina behov .

Tesla Motors

Tesla Motors gör Tesla Roadster , som är en högpresterande elbil . Den Roadster laddas via eluttaget med en speciell adapter som liknar en bil mobiltelefon laddare som ansluts till sidan av bilen. Ägare kan ansluta den Roadster i antingen en 120-volts uttag vardagliga bruksföremål användning eller en 240-volts uttag som används för kläd . Tesla Motors säger Roadster i genomsnitt kan köra omkring 244 miles per laddning . Tesla Motors har klockat den Roadsterns acceleration från 0 till 60 miles per timme i 3 . 9 sekunder . Motorns effekt har en effekt på 288 hästkrafter och vridmomentet vid 273 Nm . Den Roadster motor också röda linjer på 14. 000 varv /min .

Zap ! Elfordon

Elektriska biltillverkarna Zap ! producerar några elfordon . Den Xebra är en fyrdörrars kompakt sedanmodell som säten fyra och har tre hjul , ett fram och två bak. Den Zapvan Shuttle är ett större alternativ , sittplatser fem passagerare med plats för last . I stället för den trehjuliga konfiguration har Zapvan Shuttle en mer traditionell fyra hjul . Den Zaptruck XL är en tvåsitsig pickup . Alla tre sidor av nyttolasten området gångjärn så att de kan vika ner och större objekt kan halas på en plan yta . Lastbilens lastkapacitet är klassad vid 1600 pounds .

Chevy Volt

Efter kontroverser som omgav General Motors utfasning av EV1 elektriska fordon , är GM gör comeback med Volt 2011- års modell . Volt kan åka upp till 40 miles enbart på sin elektriska laddning som lagras genom att koppla fordonet till ett vägguttag över natten . Efter den elektriska laddningen är slut , kommer en gasgenerator i Volt på att hjälpa Volt generera mer el för att hålla bilen igång. Volt inredning har plats för fyra personer och en stam för last .

Nissan Leaf

Nissan Leaf är en helt elektriska fordon . Bladet laddas genom att koppla den till en 240-volts uttag som måste vara på en dedikerad krets kopplad till en brytare för säkerheten. Exakt information om vridmoment av Leafs elmotorn har inte släppts, men som med andra elektriska fordon är 100% av de vridmoment som finns i 0 miles per timme. Nissan har sagt påskyndandet av Leaf är som en V6 fordonet och har en toppfart på 90 miles per timme , vilket gör det värt landsvägskörning. Nissan har också sagt att ett genomsnittligt intervall av bilen i mellan laddningarna är ca 100 miles .


Relaterade artiklar


väte jämfört med gas
hur man kan förbättra gas körsträcka på Ford F - 150
information om majs som används som bränsle
hur man sparar på gas och minska utsläppen av växthusgaser under körning
hur man kan räkna körsträcka på din bil
hur man hittar billig gas , när du ska köpa
hur är det regeringen sysslar med vätgasbilar ?
hur man kan beräkna gas körsträcka vid körning med släpvagn
gaspriserna vs råoljepriset
hur man gör en diesel körs på vegetabilisk olja