snabbaste sätt att göra biodiesel

snabbaste sätt att göra biodiesel

78 cent lägre än bensin och $ 0,71 cent mindre än diesel per gallon motsvarar grund

Mindre bra

Även om flera företag och delstatsregeringar har antagit CNG i olika fordon-. från taxibilar till medeltunga lastbilar till gata sopmaskiner-få massproducerade naturgas fordon för konsumenterna har tillverkats , med Honda Civic GX CNG är den enda sådant erbjudande i april 2010. Antalet tankställen rustade för att leverera naturgas som bränsle fortfarande blek i jämförelse med bensin och diesel stationer , trots att in- vägar i marknader som Kalifornien , enligt statens Energy Commission. Brist på utrymme för att passa i CNG -tankar i fordonet utgör ett annat potentiellt problem , särskilt i efterhand modeller . I utvecklingsländerna , de ekonomiska hinder för upprättandet av en adekvat infrastruktur är också en fråga som , enligt en FN- rapport .

insats för CNG

En stor attraktion för alternativa bränslen system som CNG och LNG i USA är att den amerikanska producerar det mesta av sin naturgas . Detta innebär att insatser för att främja användningen av CNG passar ihop med nationens syfte att öka energieffektiviteten och minska sårbarheten för försörjningsavbrott i sin petroleum import . Den amerikanska också har en robust naturgas infrastruktur redan , med cirka 300. 000 miles av transmissionsledningar distribuerar gas alla i hela fastlandet .

Bridge till bränsleceller

Naturgas också fungerar som en slags bro mellan teknik konventionella fossila bränslen som bensin och diesel , och praktiskt taget fri från föroreningar system som vätebränsleceller , som fortfarande är några decennier bort . Det amerikanska Department of Energy ( DOE ) , till exempel , satsar på antagandet av naturgas för att bana väg för bränsleceller senare . De gasformiga natur CNG och bränslecellsystem kan också fungera som ett stöd för övergången , enligt byrån


Relaterade artiklar


hur man bygger en miniatyr ångmaskin
hur man ändrar primär & sekundär bränslefilter på en semi traktor
hur man undviker att betala för gas
biobränsle kontra konventionell olja
hur man hjälper gas körsträcka i Chevy lastbilar
hur man gör en HHO generator för en bil
hur man köper diesel i mexiko
hur man köper en gas moped
biodiesel bränsle fakta
hur man får gas sparare