som Ford-bilar kan använda e - 85 ?

som Ford-bilar kan använda e - 85 ?

E-85 , eller bio diesel, är ett alternativt bränsle för fordon . Enligt Ford siktar bolaget på att göra hälften av sina fordon E-85 kompatibla med 2012. För att uppnå detta mål har Ford varit att öka antalet modeller som accepterar E-85 bränsle . Inte alla av dessa modeller är utrustade för att använda E-85 . leta efter en E -85 dekal på insidan av gas dörren innan tankning

Fusion

Vissa Ford Fusions kan köras på E -85 som av 2010 års modell år. Endast Fusions med de tre-liters sexcylindriga motorn erbjuds som E-85 kompatibel . Ford Fusion är en medelstor sedanmodell som avsedd för fem personer .

Escape

Ford Escape är också kompatibel med E-85 bränsle från och med 2010 års modell . Endast Escapes som har tre-liters sexcylindriga motorn erbjuds i en E-85 kompatibelt format. The Escape är Fords kompakt SUV med plats för fem passagerare .

Crown Victoria

Traditionellt använt som taxibilar och polisbilar var Crown Victoria gjorde E-85 är förenlig med början i 2006 års modell . Endast Crown Victorias med 4,6-liters V8- motor är E-85 kompatibel . The Crown Victoria är en full-size herrgårdsvagn som rymmer fem personer .

F- 150

Fords populära pickup , F-150 , har också utformats för att köras på E-85 sedan 2006 års modell också . Beroende på modell , F-150S har plats för mellan tre och fem passagerare .

Expedition

Sedan årsmodell 2009 , Ford Expedition erbjudits med E-85 kompatibilitet . Men bara Expeditioner med 5,4-litersmotorn är E-85 kompatibel . Expeditionen är Fords full -size SUV , med sittplatser för åtta passagerare.

Town Car

En del av Fords premium Lincoln Line , blev Town Car E-85 kompatibla i 2006 års modell . Enda stad Bilar med 4,6- liters V8 är E-85 kompatibel . Lincoln Town Car är en full -size sedanmodell som säten fem passagerare .

Navigator

Även medlem i Fords Lincoln Line blev Navigator E-85 kan i 2009 års modell . Endast Navigators med 5,4-litersmotorn är E-85 kompatibel . Lincoln Navigator , som Expedition , säten åtta passagerare .


Relaterade artiklar


hur man får den bästa gas körsträcka från Toyota Prius
hur man köper diesel i mexiko
hur man kan räkna bilens mpg korrekt
hur man kan öka bränsle körsträcka i ett dieselfordon
hur man skall avgöra miles per gallon på ett fordon
nackdelarna med E85-bränsle
hur man kan spara på gas
Hur konvertera en lastbil till vegetabilisk olja
hur man kan minska bensin räkningar framgångsrikt
hur du gör din egen biodiesel bränsle från vanliga ingredienser