hur du ökar trafikarbetet på en 2006 chevy lavin

hur du ökar trafikarbetet på en 2006 chevy lavin

Utrustad med en 5,3 liters V -8 motor , är 2006 års Chevy Avalanche kommer inte att bedöva någon med enastående bränsleekonomi . Avalanche är en korsning mellan en pickup och en SUV och som sådan är inte utformad med optimal gas körsträcka i åtanke . Snarare är det riktar sig till dem som vill ha både bekvämligheten och passagerarutrymme i en SUV och den kraft och mångsidighet i en lastbil . Detta betyder dock inte att du måste nöja sig med mindre . Tvärtom , kan du förbättra din Chevy Avalanche s bränsleeffektivitet genom att följa några enkla steg .
1 .
Minska din ` 06 Chevy Avalanche till lager komponenter . Eftermarknad tillbehör tenderar att ha en negativ effekt på gas körsträcka . Extra belysning , tyngre /större hjul och däck , vakter grill , steg och eventuella tillkommande delar för att anpassa din bil bara tjänar till att öka sin vikt . Den extra vikten gör att din motor har att arbeta extra hårt , och det betyder att du betalar mer vid pumpen .
2 .
Begränsa din hastighet . Din Avalanche är ett tungt fordon och inte skryta störst aerodynamik . Således , för varje 5 mph över 60 mph , måste din Chevy motor kamp mer och mer att kämpa mot ökade luftmotståndet. Som ett resultat , lider din bränsleekonomi. Använd farthållare för att behålla din hastighet . Också viktigt är behovet av att lätta på gaspedalen när du börjar . När du pistolen motorn för en snabb start , du avgaserna . På samma sätt måste du förutse stopp och gradvis broms , på väg att fullständigt stopp när det går.
3 .
Gör en enkel resa i stället för flera . Planera din dagens ärenden i förväg så att du kan gå alla platser du behöver gå på så kort tid och avstånd . Om du har överskott kontanter , installerar en GPS i Avalanche kan hjälpa till med detta arbete , eftersom det kommer att leda dig till ditt resmål längs de mest effektiva rutterna . När du planerar din ärenden , tänk på högtrafikerade områden och undvika dem till varje pris .
4 .
Använd din Chevy Avalanche är luftkonditionering så sparsamt som möjligt . Om det är varmt och du kör med lägre hastighet , rulla ner dina fönster . Vid högre hastigheter bör du rulla ihop fönstren och använda luftkonditioneringen , men ska du försöka hålla det på en lägre inställning.
5 .
inte tillåter din Chevy Avalanche till inaktiv i mer än ett par minuter åt gången . Till exempel , om du befinner dig väntar på ett vägbygge besättning så att du passera , vända din Avalanche av för att spara gas . När en motorn är igång , utan att faktiskt flyttar någonstans , är det att få en ynka 0 miles per gallon .
6 .
Ändra 2006 Avalanche olja ungefär var 5. 000 miles ( mer om du använder det för tungt släp eller dragande ) . Också hålla ett regelbundet underhåll schema , kontroll av andra vätskor som transmissionsolja. Ett fordon som körs smidigt kommer att spara gas .


Relaterade artiklar


hur man håller diesel från gelbildande
Hur kan konsumenter transport av gas burkar säkert sätt?
varför hybridbilar är effektiva
hybrid vs petroleum
Pro & nackdelar med elbilar
hur man sparar på gas och minska utsläppen av växthusgaser under körning
hur man får använd motorolja för diesel
enkla steg framställning av biodiesel
vad Ford-bilar kan använda E85 gas ?
Skillnaderna mellan Top Fuel dragster & alkohol