karbamid som bränsle för bilar

karbamid som bränsle för bilar

Karbamid , även känd som urea , består av en blandning av väte , kväve och koldioxid och används som gödningsmedel i kommersiellt jordbruk . När la med kranvatten , kan det produceras i en miljövänlig bränsle

Icke- explosivt bränsle

När den används som en alternativ energikälla , producerar karbamidperoxid en giftfri bränsle som är exceptionellt säker som det är varken explosiv eller brandfarlig .

Inga utsläpp

När kranvatten blandas med karbamidperoxid , den resulterande bränslet , även känd som utan bränsle , avger kväve och vatten i atmosfären . Eftersom kväve är redan en del av luften vi andas , har det bränsle inga utsläpp som kan utgöra en hälsorisk för människor eller som kan skada miljön .

High-Performance Fuel

Karbamid , när den läggs till kranvatten , omvandlas till en brännbar förening av ammoniak och väte som kan föras in i en bil med hjälp av bränsleinsprutning. Eftersom ammoniak är oktanig nivå utan bränsle , eller bränsle som framställts med karbamidperoxid , är mer än 130 , är det alternativa bränslet , jämfört med bensin , högre prestanda bränsle .

Tillgänglighet

Carbamide eller urea produceras i betydande kvantiteter ( upp till 130 miljoner ton globalt ) . därför är dess tillgänglighet som ett alternativt bränsle lätt att få , vilket också innebär att det kontinuerligt kan produceras för att användas

Miltal

Bränsle som producerats med karbamidperoxid eller noll bränsle , har visat sig få cirka 60 miles till gallon , vilket gör det inte bara ett miljövänligt bränsle utan också ett ekonomiskt bränsle också.


Relaterade artiklar


komponenter i ett bränsleceller
hur man får bulk dieselbränsle
hur man sparar på gas och hjälpa miljön
Vilka olika typer av diesel ?
hur man kan förbättra gas körsträcka
sätt att förbättra gas körsträcka i en skåpbil
hur du lägger till aceton i din bensintank
bil throttler lägesgivare problem
negativ av alternativa bränslen
är olja , kol och gas förnybara resurser ?