hur man får det bästa bränsle körsträcka från en 4,3 Silverado

hur man får det bästa bränsle körsträcka från en 4,3 Silverado

Chevrolet Silverado är en av de bäst säljande lastbilar i landet och en av de bäst säljande fordon totalt. Den Vortec 4,3 liters V- 6 motor som vanligen används i Silverados kring sekelskiftet . Den Silverado är en full -size pickup . Liksom alla fordon , kan du få den bästa bränsle körsträcka från en 4,3 Silverado genom att installera uppgraderade delar och följande korrekt körteknik

Du behöver : .
lastbil sängöverkast
Avgassystem.
Luftfiltret.
Luftintag.
Däck.
GPS-systemet .


1 .
Installera en locket ovanpå sängen för din Chevrolet Silverado . Omslaget kommer att drastiskt minska luftmotståndet och förbättra gas körsträcka . Täcker området vanligtvis från $ 400 till $ 500, men de kommer att spara pengar i det långa loppet . Du kan också förbättra luftmotståndet på din Silverado genom att stänga fönstren när du kör på motorvägen .
2 .
Ställ upp din 4,3 Silverado på regelbunden basis, eller den tid som rekommenderas i instruktionsboken. En gång per år är lagom , men detta kan variera beroende på hur många miles du sätta på din bil . Berätta för din mekaniker att kontrollera Silverado motor kompression , bränsletryck och bränsle tryckregulator . Alla dessa kan orsaka dålig bränsle körsträcka .
3 .
Installera ett nytt avgassystem på din 4,3 Silverado . Avgassystem för bilar och lastbilar förbättrar hela tiden . Nya avgassystem har ledningar som förbättrar avgasflödet eftersom de har ledningar som är bredare och rakare . Bättre avgasflödet förbättrar gas körsträcka .
4 .
uppgraderar luftfiltret i din 4,3 Silverado . Även den nya linjen av luftfilter kostar ungefär dubbelt så mycket som de gamla , de håller längre . Precis som fördelaktigt är det faktum att de inte blir igensatta så snabbt och därför hjälpa syre komma till motorn. Bristen på syre gör att motorn löper mindre effektivt och minska bränsle körsträcka . Likaså ersätter ditt intag lager luft med en ny och förbättrad ett . Liksom är fallet med ett luftfilter , en uppgraderad luftintaget ökar gas körsträcka genom att dra in mer luft i motorn .
5 .
Gör din Silverado så lätt som möjligt . Bara lämna poster i sängen från lastbilen som är nödvändiga .
6 .
förbättra det sätt du kör och använda ditt fordon . Följa hastighetsgränserna , undvika varva upp motorn , och inte accelerera , men det gick uppför en backe . Använd ett GPS-system för att undvika att köra bil onödiga miles . Använd din Silverado är överväxel växellådor. Overdrive utväxling gör att motorns varvtal minskar , vilket förbättrar körsträcka . Bara köra luftkonditioneringen när det är absolut nödvändigt . Värm inte upp motorn längre än nödvändigt . Kombinera korta turer till en .
7 .
Kontrollera att däcken på din Silverado har rätt inflationen . Ett däck som är för lågt eller överdrivet lägger till bränsleförbrukningen. Köpa nya däck om de gamla bär tunna . Kontrollera att dina däck är rätt inställd och balanserad .


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra gas körsträcka för Ford Ranger lastbilar
hur man kan räkna en bils gas körsträcka
inte hastigheten påverkar gas körsträcka ?
Hur man vet om din bensinstation är ripping av dig
hur man kan jämföra priser på naturgas
E85 etanol fakta
hur man sparar på gaspriser
Hur är biodiesel gjort ?
om vätgas som drivs bilar
hur man kan spara gas genom att använda kopplingspedalen