statsbidrag för att göra biodiesel bränsle

statsbidrag för att göra biodiesel bränsle

Det är uppenbart att USA menar allvar med att utveckla alternativa bränslen , inklusive biodiesel för att minska vårt beroende av utländsk olja . Som ett resultat har en ny sektor dök upp i den amerikanska ekonomin som handlar om produktion och distribution av biobränslen . För att främja utvecklingen av denna nya bransch , har USA och delstatsregeringar skapat ett antal bidrag och andra incitament för att hjälpa producenter av biobränslen som biodiesel . Federal inblandade avdelningar omfattar departementen energi och jordbruk och Internal Revenue Service .

Identifiera de program

Om du är i färd med att utveckla anläggningar som kommer att användas för att producera biodiesel , du bör forskning de olika programmen är öppna för dig .

Första forskningsrapporten program tillgängliga från din delstater . Till exempel erbjuder Texas planen för utsläppsminskning bidrag för alternativa bränslen och avancerad teknisk demonstration och infrastrukturprojekt som främjar forskning och utveckling. Och det finns också ett stipendium som ger tillverkare av biodiesel 20 cent för varje gallon bränsle som framställs av förnyelsebara resurser för upp till 18 miljoner liter per verksamhetsår för upp till 10 år .

Dessutom har Iowa ett program som kallas Value- Added jordbruksprodukter och programmet för ekonomiskt stöd som ger ekonomiskt stöd till producenter som använder Iowa jordbruksråvaror att producera biobränslen. Och Iowa har också en program företag zon som ger skattelättnader för företag som uppfyller kraven. Det finns en lokal skattebefrielse på upp till 100 procent av värdet av den fastighet på vilken produktionsanläggning är uppbyggd; ytterligare medel för utbildning av nya personal, och återbetalning av staten, försäljning , service eller använda skatter som betalats till en byggentreprenör eller underleverantör för byggandet av produktionsanläggningen. Och Iowa Energy Center har en alternativ energikälla lån som automatiskt program som ger hälften av medlen av den totala kostnaden för ett projekt upp till $ 1 miljon på 0 procent.

sedan kontrollera med den federala regeringen. Byrån för utveckling av landsbygden US Department of Agriculture har tre initiativ --- den Biobaserade produkter och bioenergi Program , biomassa forskning och utveckling initiativet och Value-Added Producer Grants .

US Internal Revenue Service erbjuder ett litet jordbruk Biodiesel Producent skattelättnad på 10 cent för varje såld liter .

Department of Energy har en Biobaserade produkter och bioenergiinitiativ som arbetar nära med Naturvårdsverket , Institutionen för jordbruk och andra att bidra till utvecklingen av bioraffinaderier samt forskning och utveckling .

Kvalifikationer och ansökan

Om du vill veta om du uppfyller kraven för ett statligt program och ta reda på hur du ansöker , besök webbplatsen för ditt tillstånd och skriv " Bidrag för att göra biodiesel bränsle " i sökrutan .

För mer information om federala regeringen program finns på Department of Energy hemsida : www. energy. gov . och skriv " Bidrag för att göra biodiesel bränsle " i sökrutan .

Bidrag kan tillhandahålls genom den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act , även känd som den stimulans programmet .


Relaterade artiklar


de vanligaste sätten att göra biodiesel
hur man kör och spara pengar
gas spara tips
hur man mäter gas körsträcka
hur man kan öka bränsle körsträcka på en bil
Hur pumpen en gas arbete ?
hur E85 etanol flex bränsle fungerar
om oktan booster
hur man använder " klara " vid bensinpumpar
hur man kan minska utsläppen av växthusgaser