hur man tråd en vätgas generator till bil

hur man tråd en vätgas generator till bil

Väte generatorer använder vatten och el i en process som liknar elektrolys för att skapa HHO , även känd som Browns gas eller knallgas . Den resulterande gasen är brännbar och kan användas i en bensinmotor eller dieselmotor i kombination med standard bränsle för att förbättra bränsleeffektiviteten och prestanda . Vätgas generatorer kan köpas online eller görs som ett hem DIY projekt . Anslutning av generatorn korrekt till din bil är viktigt för att upprätthålla säkerheten i bränslesystemet

Du behöver : .
vätgas generator .
Monteringsfäste.
LDPE slang , storlek för att passa din generator .
Kopparledningar.
Silikon .


1 .
Montera vätgas generator under huven , på samma sida som batteriet , om möjligt . Kommersiellt sålda enheter levereras med fästen och instruktioner. Hemlagad DIY versioner måste monteras på bästa möjliga sätt vid en fast punkt på brandväggen eller sidovägg motorrummet .
2 .
Anslut den utgående slangen från generatorn till fordonets luftintag , mellan luftfiltret och motorn. Om enheten innehåller ett system blixten avstängd ( vanligtvis en vatten kapseln mellan generatorn och fordonets motor ) , anslut den i enheten instruktioner .
3 .
Anslut den negativa inlägg på väte generator till ett fordon marken . Detta behöver inte vara de negativa batterikabeln , men kan också vara en grundstötning plats på fordonets metallram .
4 .
Anslut den positiva post till tändning relä sidan av säkringsdosan . Detta kommer att säkerställa att ström till enheten kommer bara att finnas när tändningen är i läge "på" . När fordonet är avstängd, så kommer det att vända också av vätgas generator .
5 .
Täta alla anslutningar på generatorn och luft rör intag med silikon . Fyll väte generator med angiven mängd vatten och elektrolytlösning ( vanligtvis natriumbikarbonat) och du är redo att njuta av alla fördelarna med din nya väte generator på ditt fordon .

tips och varningar


 • Använd alltid skyddsutrustning när man gör någon typ av fordon underhåll eller installation.


 • Relaterade artiklar


  hur fungerar etanolbränsle ?
  hur hypermile
  kontroversiella frågor med alternativa energikällor
  Hur konvertera din motor till biodiesel bränsle
  hur man får bättre gas körsträcka
  Hur konvertera en lastbil till vegetabilisk olja
  hur man beräknar bränsleekonomi
  hur man får mer gas för pengarna
  sätt att göra ett fordon mer bränsleeffektiva
  Fördelarna med vätgasbilar