hur man kan förbättra gas körsträcka i en S-10

hur man kan förbättra gas körsträcka i en S-10

Chevan S- 10 pickup är en mindre lastbil från General Motors . Den kommer vanligtvis med en öppen hytt med plats för tre till fem beroende på modell typ . Även lastbilar och större fordon inte brukar få standard gas körsträcka på mindre fordon , finns det några sätt du kan förbättra det nuvarande gas körsträcka din S- 10 får . Förbättra miles per gallon på din bil kan avsevärt spara pengar under loppet av ett år
1 .
Rulla ihop fönster på din Chevy S- 10 . Efter att ha rutorna nere skapar drag , speciellt vid höga varvtal .
2 .
Kontrollera däcktrycket på alla fyra däcken . Kontrollera instruktionsboken för specifikationer för dina däck och den optimala PSI . Lågt däcktryck kan resultera i minskad MPG . Detta fungerar bara för den standard däck på lastbilen . Om du har lagt till en annan storlek av däck till lastbilen , kan du hitta det PSI tryckt på sidan av däcket .
3 .
bort allt överflödigt objekt från hytten. De väger ner trucken och tvinga den att använda mer gas att resa samma sträcka .
4 .
Stäng av luftkonditioneringen. AC använder gas och minskar din körsträcka . Men kan du köra fläkten utan att dra på gasen .
5 .
Installera en hytt locket på toppen av flaket . Hytten täcka minskar mängden vind som kommer in i baksidan av lastbilen . Även om det väger bilen ner något , kommer den aerodynamiska ändringar öka MPG .


Relaterade artiklar


Hur kollar jag hur mycket mpg min bil blir ?
hur du får ut mesta gas för dina pengar
effekten av etanol på gas körsträcka
elektriska vs gasbilar
hur du kan tjäna billig gas
hur man reparera en bränsletank i plast
hur man : hitta billigare gas online
olja kontra bränsleceller
2004 Pontiac GTO : hur man kan spara gas
hur man sparar pengar på bränsle