hur man bygger en sparare vätgas

hur man bygger en sparare vätgas

Väte bränslebesparande enheter som kallas elektrolysörer användning av principen om elektrolys för att omvandla vatten till användbara vätgas . Den väte tillsätts sedan till motorn genom intag tarmkanalen och ger möjlighet till smalare luft /bränsle nyckeltal som skall användas i en bensinmotor . Även om denna teknik inte har anammat av forskarsamhället , en ständigt växande grupp bakgård entusiaster håller på att utveckla system som kan producera tillräckligt med vätgas för att driva en fullstor bil

Du behöver : .
Entreprenad planer .
Pre-cut akryl bostäder bitar .
Akryl lim.
Silicon fogmassa .
101 stycken 6- tums med 6 -tums rostfri plåt .
Muttrar av rostfritt stål .
Bultar av rostfritt stål.
Rostfritt stål låsbrickor .
Kaliumhydroxid.
Natriumhydroxid .


1 .
Beställ akryl bostäder bitar och plattor av rostfritt stål från en lokal leverantör . Om det inte finns någon leverantör i ditt område , se en noterades i byggandet planer finns på avsnittet "Referenser" i denna artikel .
2 .
Rengör höljet bitar med tvålvatten och torka rent med alkohol . Applicera akryl lim för att lederna och klämma hårt tills limmet härdar . Kör en pärla av kisel längs insidan av sömmar för att förhindra läckage . Undvik att kisel till tider som har styckats i akryl för plattor av rostfritt stål .
3 .
Prep plattorna enligt anvisningarna i planerna , och installera dem i bostäder . Den prep Proceduren består av slipning , rengöring och magnetisering plattorna före användning. Kom ihåg att orientera plattorna i samma riktning som när de magnetiseras under prep processen .
4 .
Installera bultarna strömförsörjningen till slutet av huset , spänn fast dem ordentligt och tätning insida med sealer . Undvik att använda mässing eller gemensamma bultar stål . Den frätande elektrolyt kommer att äta bort dem snabbt och eventuellt orsaka en lös anslutning och explosion . Använd rostfri hela konstruktionen . Anslut ström- och jordkablar från batteriet till makten bultar med en låsbricka och mutter .
5 .
Bered tillräckligt elektrolytlösning att fylla elektrolysör till den nivå som krävs för kraftsystemet du har valt att använda . Om du använder likström , fyll den enhet inom 1 centimeter av toppen av plattorna . Om du har valt resonant strömkrets , fyll enheten för att täcka hälften av plåtytan .

tips och varningar


 • Vätgas är explosivt under rätt förhållanden . Ordentlig ventilation är avgörande för att förhindra explosioner och skador .
 • kaliumhydroxid och natriumhydroxid är frätande och kan orsaka svåra frätskador . Använd lämpliga kläder och gummihandskar för säkerheten.
 • alltid installera rekommenderade säkerhetsanordningar, inklusive Bubblers och backventiler för att förhindra bakslag i händelse av en motor slå tillbaka .


 • Relaterade artiklar


  biodiesel bränsle fakta
  hur man köper diesel i mexiko
  om att framställa vätgas bränsle för bilar
  hur man hittar den billigaste gas i din stad
  hur till check mpg
  kongress alternativa bränslen kredit
  hemlagad testare viskositet
  Hur konvertera matolja till diesel
  hur man gör hemmagjord biodiesel
  hur man får bättre gas körsträcka och spara pengar