hur man använder " klara " vid bensinpumpar

hur man använder " klara " vid bensinpumpar

Nästan alla har upplevt det som en smärta modern teknik kan vara när det är blandat med kundservice . Försöker kommunicera med någon form av automatiserad assistent är bara frustrerande , och det är speciellt illa när maskinen inte ger dig vad du behöver . En av de mest irriterande situationer kan du hamna i om automatiserad kundservice efter att du har swiped ditt kort på bensinstationen , och du inser att du behöver skriva något eller avbryta transaktionen
1 .
Sätt kortet i kortplatsen som finns på bensinpump och sedan snabbt bort den . Du kan antingen använda ett kreditkort eller ett betalkort .
2 .
Kontrollera ditt kort har lästs . Det bör finnas en skärm på runt ögonhöjd på pumpen . Om du swiped ditt kort och skärmen uppmanar dig att ange en PIN-kod eller på annat sätt ber er att fortsätta försäljningen , vet du att ditt kort har lästs .
3 .
Titta på knappsatsen och identifiera knappen "Rensa" . Denna knapp ska agera som backstegsknapp på en dator , så att du kan radera alla nummer som du började skriva redan . Om du inte har börjat skriva , "clear" kommer också att tjäna för att avbryta din transaktion efter några sekunder . När du har tryck på " Clear " , måste du på nytt dra ditt kort om du fortfarande vill köpa gas .
4 .
Hit " klar " så många gånger som du behöva radera de siffror du har skrivit . Beroende på pumpen, antingen ett nummer raderas varje gång du träffar " klar ", eller hela skärmen kommer att startas så att du kan börja skriva från scratch .
5 .
Prata med macken skötaren om knappen "Rensa" misslyckas med att radera siffror eller avboka din transaktion . Lämnar pumpen med ditt kort information fortfarande är aktiva kan tillåta att nästa person som drar i att pumpa gas att använda ditt kort .

tips och varningar


 • Innan dra ditt kort , se till att du känner din PIN-kod . Titta även på knappsatsen och blir förtrogen med knapparna om du skulle behöva radera något eller stoppa transaktionen.
 • Genom att trycka på knappen "Rensa" inte är nödvändigt eller effektivt när du har pumpat din gas .
 • Du kommer inte att kunna använda knappen "Rensa" för en återbetalning om du förbetalda pengar för din gas . Återgå till bensinstationen skötaren om du behöver dina pengar tillbaka.


 • Relaterade artiklar


  hemlagad alternativa bränslen
  hur man använder " klara " vid bensinpumpar
  hur man får den bästa gas körsträcka
  Pro & nackdelar med elbilar
  hur man kopplar propan flaskor
  hur man spara på gas och spara pengar
  hur man kan jämföra priser på naturgas
  Definitionen av elektrolytisk cell
  modifiera bensinmotorer att använda naturgas
  Fakta om hybridbilar och alternativa bränslen