hur till komma fri gas kort

hur till komma fri gas kort

Som gaspriserna hålla klättring , många människor att ändra sina körvanor för att spara pengar på gas . Det finns sätt att du kan få fri gas . Vanligtvis måste du sätta lite arbete för att få fri gas belöningar , men det definitivt genomförbart , och mycket värt det . Här är några tips för att spara pengar och få fri gas

Du behöver : .
dator med internetuppkoppling


1
undersökningar. . Det finns flera legitima undersökning webbplatser på nätet som erbjuder gratis gas belöningar . Var försiktig med detta dock . Alltid kontrollera villkoren innan de ger några av dina personuppgifter . Om du har en dålig känsla när du läser T C 's sedan inte fortsätta med enkäten .
2 .
Fråga efter presentkort . Är din födelsedag kommer upp ? Eller finns det en annan händelse där människor kan sannolikt att ge dig en present ? Fråga dem för gas presentkort i present . Merparten av tiden när folk köper presenter, tror de hårt om vad du kanske gillar . Men om du inte berättar vad du behöver så kommer de inte veta . Fråga bara för gas-kort , och du kommer att få det .
3 .
Bank bonusprogram . Kontrollera om kampanjer som drivs av banker . Ibland banker kommer att erbjuda en gratis $ 50-$ 150 gas -kort bara för att öppna ett lönekonto med direkt insättning . Om du letar efter en ny bank som helst, är detta ett utmärkt sätt att få fri gas .
4 .
provköra en bil . Särskilt sommartid , bilhandlare kör specialare för att främja försäljningen av deras bilar. Allt du behöver göra är att provköra en bil och du har rätt till gas-kort utan köptvång . De flesta gånger , det är för en specifik bil , men egentligen allt du behöver göra är att provköra bilen . Det är ganska enkelt .
5 .
Andra säljfrämjande åtgärder. Många företag erbjuder gratis gas kort med uppskattningar. Om du har en säljare kommer hem till dig för att ge dig en uppskattning de kommer att belöna dig med gas-kort . Inget inköp krävs.

tips och varningar


Var
 • försiktig när du delar din personliga information. Om du någonsin känner för det är en bluff , är det förmodligen .


 • Relaterade artiklar


  hur man sparar pengar gas för din bil
  hur man kan öka bränsleekonomi i dieselmotorer
  hur man förhindrar statisk elektricitet vid tankning din bil
  Hur skiljer sig etanol till bensin ?
  effekten av hastigheten på gas körsträcka
  hur man kan minska gas kostnader och spara pengar
  hur man får bättre bränsle körsträcka
  hur man kan förbättra gas körsträcka på en Saab 9-3 aero
  hur man gör vätgasbilar
  typer av miljövänliga bilar