hur man kan förbättra gas körsträcka i min Volvo S70

hur man kan förbättra gas körsträcka i min Volvo S70

En Volvo S70 är en medelstor bil med ett rykte för att ha en mjuk gång och långvariga livslängd . Dock är nackdelen med en S70 som det är känt för förbrukar mer bensin än genomsnittet medelstora bil . Bränslet fråga bör inte leda till att du vill ge upp din bil , det bör inte heller avskräcka dig från att köpa denna modell , eftersom det finns en rad praktiska sätt att förbättra gas körsträcka i din Volvo S70

Du behöver : .
Verktygssats .
Suzuki Sidekick manual .
Luftfiltret.
Olja , olja tillsats och oljefilter .
Bränslefilter.
Tändstift och kablar.
Vätskor-broms , radiator och servostyrning
. Förgasare renare.
Bränslerenare.
INSPRUTARE renare .
Digital multimeter.
Bränsle manometer .


1 .
Byt bränslefiltret regelbundet . På en Volvo S70 , är bränslefiltret sitter ovanför bakaxeln på höger sida av motorn . Eftersom motorn är beroende av tillräcklig mängd luft att kombinera med bränslet för att fungera , effekter renligheten i filtret direkt kvaliteten på luftflödet . När motorn måste jobba hårdare för luft , är mer bensin krävs för att köra .
2 .
Kontrollera lufttrycket i däcken med varje gas station . Genom att göra en rutin att kontrollera dina däck varje gång du slutar att fylla din bensintank , kan du vara säker på att små läckage inte kommer gå obemärkt förbi. Din Volvos motor kommer inte att behöva arbeta så hårt om däcken arbetar på maximal kapacitet. Om du märker att din lufttrycket minskar markant med varje kontroll , kan du överväga att köpa nya däck .
3 .
Titta på din Volvo " check engine "light för varningar om att något i motorn behöver uppmärksamhet . Även om du kanske känner att din bil går bra , var detta ljus skapades för att förvarna ägaren av problemen . Vid byte eller påfyllning vätskor eller göra rutinmässigt underhåll , se till att använda Volvos bilvårdsprodukter , eftersom dessa har skapats speciellt för att möta behoven av Volvo design .
4 .
Hantera hastighet och acceleration med målmedveten försiktighet . Plötslig ökning av hastighet , många start och stopp , och andra sådana ryck av pedal -power bränner en stor mängd dyrbara bränsle , och onödigt slits ner din motor . Även om du kan känna ont om tid , kommer du faktiskt spara på antalet resor till bensinstationen genom att öva sådana vanor som att titta framåt för rött ljus och successivt minska hastigheten , följt av försiktigt trycka på gasen för att börja köra igen .


Relaterade artiklar


Måste jag bränna premium bränsle i en Toyota Sienna ?
Vad gör man med olja avfall ?
är elbilar dåligt för miljön?
nackdelarna med diesel
hur man sparar pengar på gas
om bensinpumpar
hur man blandar inte .
Varför kräver en bil premie gas ?
hur man fixar dålig gas körsträcka
dieselpriser vs priser bensin