den genomsnittliga kostnaden för vätgasdrivna bränsleceller

den genomsnittliga kostnaden för vätgasdrivna bränsleceller

Även betraktas som en banbrytande teknik som de flesta var bränsleceller uppfanns 1839. Vätebränsleceller arbete genom att kombinera väte och syre och kan möjligen bidra till att ersätta fossila bränslen , som frigör koldioxid i atmosfären

Du behöver : .
Anti gelbildande tillsatser
Töm dieseltanken

PEM

Den enda praktiska vätgasdrivna bränsleceller som för närvarande används . -eller som har förmågan att vara praktiskt användas-i bilar är Proton Exchange Membrane vätgasdrivna bränsleceller , eller PEM . De är prissatta till cirka $ 36. 000 styck.

Fylla

Pilot stationer där fordon kan tanka sin vätgasdrivna bilar är mycket begränsade i hela landet . Eftersom valet är begränsat , kan fylla Priserna varierar från $ 1 till $ 20 per kilo vätgas .

Fordon

Department of Energy beräknar att om ungefär 40 procent av USA : s lätta fordon att använda vätebränsleceller , kostnaden skulle vara uppskattningsvis 500 miljarder dollar.

Problem

Problemet med kostnaden för massa användningen av vätgasdrivna bränsleceller beror på utvecklingsfrågor. Människor är tveksamma till att köpa fordon som drivs med en modern teknik eftersom det inte finns en infrastruktur på plats för att tanka dem-. som fastställs saktar resurser till forskningen av bränslecellsteknik

Forskning

är ett annat område där pengar är stadigt investerat-särskilt från biltillverkarna . Från och med 2010 över 1 miljard USD på forskning och utveckling har investerats i vätebränsleceller . Dessa inkluderar regeringar och biltillverkare , exempelvis Mercedes , GM och Honda .


Relaterade artiklar


alternativa dieselbränslen
Hur skall man fördela vindkraftverk el till konsumenterna ?
hur man hittar det billigaste priset för gas-och bränslebesparing tips
dieselbränsle spill förfaranden
om att framställa vätgas bränsle för bilar
hur man kan bli av diesel lukt
hur man kan förbättra gas körsträcka och bränsleförbrukning
Hur kollar jag hur mycket mpg min bil blir ?
vad Ford-bilar kan använda E85 gas ?
hur påverkar E85 ekonomi ?