Väteceller förmåner

Väteceller förmåner

Vätgas är idag en av de ledande alternativen för alternativa energikällor . Grupper , såsom National Hydrogen Association , främja ständigt och förklara de fördelar som väte bränsleceller har som alternativ energikälla . Bra för miljön och pocket bok , vätgasdrivna bränsleceller intresse ökar .

Miljö

Det viktigaste långsiktiga nytta av vätgas är att den inte skadar miljön när de används som energikälla . Släpper bara vattenånga som sin huvudsakliga utsläppskällor-väte inte har samma negativa effekt på miljön att brännbara motorerna har . Genom att använda ett bränsle som inte släpper ut koldioxid , att vägen skydda miljön kommer att förbättras drastiskt .

Dependency

Ofta kommer ett land måste bero på en annan landets naturresurser , vilket skapar många intressekonflikter mellan världen . En eller ett fåtal länder som har tillgång till en naturresurs kan skapa en obalans av makt , vilket är farligt för andra länder som är beroende av resursen . Eftersom vätgas produceras-och kan produceras var som helst-med rätt teknik . det kommer att minska dagens beroende som länderna har på utsidan resurser , såsom olja

Effektiv

Vätebränsleceller är extremt effektiva när jämfört med nuvarande brännbara energikällor , såsom bensin . En motor som är baserad enbart på vätgas kommer att gå längre än ett brännbart motor bygger på bensin , de är ungefär dubbelt så effektiv , betyder en genomsnittlig bil kommer att gå dubbelt så långt på vätgas .

Tyst

Buller kommer att påverkas kraftigt av vätebränsleceller . Detta spelar en viktig roll i städer som tätt befolkade . Även vätgas fungerar utanför pumpar och kompressorer i fordon , dessa ändå bara ge minsta möjliga buller jämfört med de flesta av dagens motorer .

Expansion

väte marknaden växer , vilket innebär att nyare och bättre teknik är runt hörnet . Mer än 1 miljard dollar har placerats i forskningen för vätgasdrivna bränsleceller . Många bilföretag som GM , Mercedes och Honda har redan hoppat på vätgasdrivna bränsleceller tåget och har skapat hybrid bilar som är delvis vätgas .


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra bränsle körsträcka
Hur fungerar ett HHO elektrolysör arbete ?
Hur etanoldrivna bilar fungerar ?
röda linjen olja vs Mobil 1
hur man kan minska effekten bensin har på miljön
Hur fungerar en bil arbete bensintank ?
vätgasdrivna bränsleceller nackdelar
Hur får man en biodiesel buss
hur man sparar pengar på gas snabbt
hur man bygger en alkohol motor