hur man kan förbättra mpg i en ättling XB

hur man kan förbättra mpg i en ättling XB

Minskad bränsleförbrukning leder till högre kostnader när du fyller upp din Scion XB med gas . Förbättra din gas körsträcka i din Scion XB , främst genom följande enkla tips kan vara ganska lätt . Även den typiska Scion XB blir cirka 30 till 34 miles per gallon , kan körsträcka förbättras något om du gör ett försök. Håll koll på din körsträcka , så om det sker en förändring eller minskning av den kan du ta itu med situationen snabbt

Du behöver : . .
Scion XB


1

Pumpa däcken till rätt tryck . Många tror att den korrekta inflationen är psi som anges på deras däck, men det är inte sant . Den korrekta inflationen för din Scion XB kan hittas på sidan av förardörren bågen . Över-eller för lågt lufttryck orsakar en minskning av gas körsträcka .
2 .
Kör säkert och försiktigt . Om du följer den rekommenderade hastighetsgränsen inom ett visst område , kommer du att sakna i allmänhet alla röda lampor , minska antalet gånger du stoppa och starta . Stopp och start förbrukar mer bränsle än konstant körhastighet .
3 .
Tänk aerodynamik i din Scion XB . Undvik takräcken om du inte behöver dem för längre resor. Installera inte extra belysning över taket på din bil . Håll ditt fordon ren från damm , smuts och skräp . Allt som hindrar flödet av vinden runt din bil minskar bränsle körsträcka .
4 .
Töm Scion XB . Ta något som inte är nödvändig för din dag till dag aktiviteter ur bilen . Detta inkluderar baksätet området och stammen . Varje 100 pounds av vikt visar en markant minskning av bränsle körsträcka .
5 .
Kombinera ärenden till en resa för att förbättra din gas körsträcka . En motor kräver mer bränsle för att starta första gången du veva på en viss dag , men mindre bränsle om det bara är avstängd under en kort tid . Om du har fem ärenden att köra på en vecka , och du väljer att fylla i dem på fem olika dagar , kommer du att använda fyra gånger mer bränsle än om du hade slutat alla ärenden på en dag .


Relaterade artiklar


kongress alternativa bränslen kredit
hur mycket gas gör en suv använda ?
hur man får den bästa gas körsträcka ur en CRV
hur man gör biodieselblandningar
hur hur man gör biodiesel bränsle från färsk vegetabilisk olja
information om bränslecellen bilen
hur man kan beräkna gas körsträcka i kilometer
hybrid vs gasbilar
avancerad dieselteknik
de vanligaste sätten att göra biodiesel