hur man kan förbättra gas körsträcka med mods

hur man kan förbättra gas körsträcka med mods

Att uppnå optimal gas körsträcka är ett stort problem för ett antal anledningar . Till exempel , inte bara bättre bränsleeffektivitet översätta till en renare miljö , stannar den också den långsamma läckage av pengar från ditt bankkonto . Med detta i åtanke , även om du inte har den mest ekonomiska av fordon , finns det ändringar du kan utföra på din bil eller lastbil för att göra varje liter bensin räkna
1 .
Köp och installera en prestanda luftfilter och luftintag system i bilen . Bilens lager luftfiltrering och intaget är i allmänhet installerats av tillverkaren eftersom de är de mest kostnadseffektiva , dvs billigt . En föreställning luftfilter och intag modifiering kommer att ge ett bättre flöde av luft till din motor , låter det andas lättare och köra mer effektivt , vilket ökar bilens gas körsträcka .
2 .
Byt ut din lager avgassystem med en ny , prestationsbaserat avgassystem . I likhet med filtrering och insugningssystem , bilens avgaser lager är begränsat. När din motor andas in ren luft , måste det också vara i stånd att effektivt utandningen ångorna . En föreställning avgaser mod ger en bredare avgasröret , tillverkade på ett sådant sätt att avgaser att utvisas smidigt , utan mottryck . Detta innebär att din motor inte behöver arbeta så hårt , vilket också betyder att det brinner mindre gas .
3 .
Installera en modul Performance Power på din bil . Denna ändring i huvudsak inställs och omprogrammerar din motor . Vanligtvis är dessa moduler är enkla att installera : en grundläggande plug and play modifiering . Även moduler kan vara dyrt ( beroende på typ av fordon ) , tillåter din motor för att uppnå maximal prestanda i både hästkrafter och bränsleekonomi.
4 .
Ta bort överflödig , onödig vikt från din fordonet . Denna ändring är något som händer varje dag i racing världen . Fordon ständigt avskalade för att ge bättre effekt och bränsleeffektivitet. Även om det kan smärta dig att göra det , måste du ta bort tillbehör som har lagts till i din bil eller lastbil för estetiska syften. Ersätta stora däck med lager -stora däck , ta bort takräcken , barer rulle , onödig belysning och krom . Också växla från stål eller tunga hjul till en ljusare , lättmetallfälgar .
5 .
Installera en GPS- navigering enheten i ditt fordon . En GPS mod gör att du kan ta den kortaste och mest effektiva vägen , undvik trafik och hålla dig från att bli förlorad . Alla dessa funktioner i en GPS kommer att ge ett uppsving för din miles per gallon .


Relaterade artiklar


Hur konvertera ett fordon för att flexifuel-
ta bort en låst gas cap
hur man handlar en gas effektivare fordon
hur du tar bort en låsning gas cap
hur man kan förbättra gas körsträcka med ett dieselfordon
alternativa bränslen för bilar
elektrisk energi Fördelar & Nackdelar
hur man får mer användning av din gas
Hur bränslecell motorer arbete ?
hur man hittar alternativa mackar i Arizona