hur man kan förbättra gas körsträcka för en 2003 Silverado

hur man kan förbättra gas körsträcka för en 2003 Silverado

Chevy Silverado lastbilar finns med ett antal motoralternativ , inklusive 6,0 liters 8- cylindriga , 5,3 liters 8- cylindriga , 4,8 liters 8- cylindriga och 4,3 liters 6- cylindrig . Den mest bränslesnåla av gäng är 4,8 liter , som förvaltar 16 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen . Även om du inte har denna mest ekonomiska motor , men det finns saker du kan göra hjälpa din Silverado få bättre gas körsträcka
. 1 .
Lyft bakluckan på din Silverado . Transport av alla märken och modeller har utformats i luften tunneln med bakluckan i upp läget. Genom att ta bort bakluckan eller sänka den med den felaktiga uppfattningen att det kommer att minska luftmotståndet , störa du faktiskt utformningen av lastbilen . Din Silverado är bakluckan , på motorvägshastigheter , skapar en virvlande luftbubbla bakom de största hytten som faktiskt tjänar till att förbättra aerodynamiken .
2 .
bort all onödiga tillbehör och last från din Silverado . Det är trevligt att ha en cool bil, dekorerad i krom barer , överdimensionerade däck , stora hjul och en mängd ljus . Dessa saker , dock öka vikten på din bil och gör drömmen om större bränsleeffektivitet mycket svårare att uppnå . Kom också ihåg att ta bort gods ur sängen innan han lämnar för någon typ av resa . Varje bit av extra vikt du kan kasta hjälper din Silverado är mpg .
3 .
Kör din 2003 Silverado med sunt förnuft och ett öga mot bränsleekonomi . Hög hastighet, särskilt över 60 miles per timme , har en negativ inverkan på bränsleeffektivitet. Du kan spara på gas genom att helt enkelt köra några miles under hastighetsgränsen . Använd dina farthållare kan hjälpa till med detta arbete . Också undvika tendenser du har mot aggressiv körning . Accelerera och bromsa lugnt och gradvis och du kommer att upptäcka att din miles per gallon kommer att börja krypa uppåt . Det är också viktigt att aldrig köra i fyrhjulsdrivna inte är absolut nödvändigt .
4 .
Förvandla din Silverado är motorn om du förväntar dig att stoppas för ett par minuter eller mer . När du tillåter din lastbil på tomgång överdrivet , använder du upp bensin , men egentligen inte går någonstans . I slutändan motsvarar detta en jättestor 0 mpg .
5 .
Planera dina rutter och gör en resa istället för många . Detta kommer inte bara spara slitage på din Chevy Silverado , det ska också ge ett uppsving för din lastbil bränsleekonomi . Tänk på alla de platser du behöver gå på en dag och staka ut en väg som tar dig överallt i minst avstånd och tid . Om det alls är möjligt undvika områden med trafikstockningar och många stoplights .


Relaterade artiklar


hybridbil alternativa bränslen
hur man hittar det bästa priset för gas
hur man kan spara på gas för din bil eller lastbil
hur man kan förbättra gas körsträcka och bränsleförbrukning
hur man väljer mellan premium-och vanlig bensin
dieselbränsle gel förebyggande
hur man pengar på stigande oljepriset
hur man gör biodiesel från yngel olja
Fördelen med att använda vegetabilisk olja som bränsle
Vad händer om du sätter diesel i en vanlig bil ?