hur man använder en gas kit tank sealer

hur man använder en gas kit tank sealer

En gastankstätningen kit innehåller en snabbtorkande harts som används för att reparera gastankar som utvecklats läckor . Dessa paket innehåller vanligen en renare för att ta bort kemikalier , en rostborttagare att ta bort korrosion och en fogmassa lösning som fyller hål och sprickor . Med hjälp av en gas kit tank sealer för att reparera ett läckande bensintank är inte svårt , men det kräver att tanken tas bort från fordonet . Av denna anledning är användningen av dessa kit vanligtvis endast av yrkesmän

Du behöver : .
Aceton
Silvertejp.
Plastfolie.
Aluminiumfolie.
Tratt.
Måla omrörare.
Plasthink.
Gummiband.
Kniv .


1 .
Häll ut någon bensin som finns i tanken och kasta den . Häll 1 pint av aceton i tanken och vips det runt för att ta bort eventuella rester av gas från tanken . Kassera aceton på samma sätt som bensin . Vissa satser är en renare , i vilket fall , använda den istället för aceton .
2 .
Leta rostborttagare behandlingen i gastankstätningen kit och häll blandningen i gasen tank . Swish runt för att ta bort eventuell rost och korrosion i det inre av tanken . Låt lösningen sitta i fem till 10 minuter och häll sedan ut den .
3 .
Applicera tejp på utsidan av bensintanken i lokaler för några sprickor eller hål . Detta förhindrar att tätningsmedlet från att läcka ut under reparationen .
4 .
Wrap utsidan av tanken med plast wrap , täckt med ett lager aluminiumfolie och sedan ytterligare ett lager av plastfolie . Detta skyddar utsidan av tanken från skador . Om ytterhöljet lack flisas eller repad , kan du hoppa över detta steg .
5 .
Häll båda delarna av hartsblandningen , som ingår i reparationssatsen , i en plasthink . Använd de proportioner som anges på anvisningarna reparationssats . Blanda en lösning med en färg omrörare i ungefär två minuter att grundligt kombinera .
6 .
Häll blandningen i tanken, med hjälp av en tratt om det behövs . Placera en bit plastfolie över hålet och fäst Plastfolie för att tanken med ett gummiband .
7 .
Plocka upp bensintanken och vända det åt alla håll att belägga insidan av tanken med tätningsmedel blandningen . Detta bör ta mellan två och tre minuter för att säkerställa tillräcklig täckning .
8 .
Ta bort gummibandet och plastfolie från öppningen i tanken .
9 .
Häll ut allt överflödigt resin i en disponibel container och sedan placera tanken upp och ned torka i cirka 40 minuter .
10 .
Vänd tanken högra sidan uppåt och använda en kniv för att skrapa allt överflödigt resin från toppen av bränsle hålet . Låt tanken härda i minst 24 timmar innan du lägger gas in i den .

tips och varningar


 • Alla reparationer ska ske vid rumstemperatur.
 • Vissa kit endast innehåller en kåda komponent istället för två.
 • Det är bra att ha en annan person hjälpa till när swishing vätskan inuti bensintanken .


 • Relaterade artiklar


  hur man skall bekämpa gaspriser
  hur man använder hypermiling körteknik för att spara pengar på gas
  hur man hittar lokala gaspriser
  bränsletrycket krav på GM 3.1l
  för-och nackdelar av alternativa bränslen för bilar
  Hur fungerar en vätgasdrivna bil fungerar ?
  felsökning av en sparare vätgas
  hur man gör en lastbil körs på biobränsle
  förbättra toyota land cruiser körsträcka gas
  hur man installerar en Wix bränslefilter