alternativa naturliga bränngas

alternativa naturliga bränngas

Olja är en icke förnybar resurs , vilket innebär att när människor använder alla av utbudet , blir det inget mer att använda . Eftersom detta användbar resurs är ändlig , det är en eftertraktad handelsvara och har ökat i kostnad . Människor är också medvetna om miljökonsekvenserna av gas och olja till klimatförändringar och luftföroreningar därför är intresserade av att hitta alternativ som är mindre benägna att skada jorden.

Biodiesel

Biodiesel blir allt populärare med många bensinstationer tillhandahåller nu , så bekväm tillgång över hela USA . Biodiesel är väsentligen avledd från en grönsak ( oftast soja ) biprodukt . Det kan också göras med återkrävas av vegetabiliska oljor från restauranger , som annars skulle gå till spillo . En vanlig missuppfattning är att du måste konvertera dina dieselmotor driver på biodiesel , vilket inte är fallet . Om du har en bil med dieselmotor , kan du lägga till direkt biodiesel . Det finns procentsatser av blandningar av biodiesel till diesel som normalt sträcker sig från 5 procent biodiesel ( B5 ) till 99 procent biodiesel ( B99 ) . Det rekommenderas att du rådgöra med din mekaniker innan en övergång till biodiesel , och spara en extra bränslefilter i bilen , speciellt i början . Biodiesel kan också användas till bränsle hem med oljepannor .

vegetabilisk olja

Vegetabilisk olja är en av de mest miljö- alternativ i form av luftföroreningar och växthusgaser . Du kan antingen köpa den ren från affären , eller försöka samla oljeavfall grönsaker från lokala restauranger och grundligt filtrera det . Köra på vegetabilisk olja är endast tillgänglig för dieselbilar . Att köra en dieselbil på vegetabilisk olja , måste du konvertera din motor med en vegetabilisk olja kit konvertering .

Solar Electric

Elbilar är nu på väg tillbaka till marknaden som bilindustrin håller på att bli mer konkurrenskraftig med alternativa bränslen . Detta är det bästa alternativet för ren luft , mindre utsläpp av växthusgaser och långsiktigt sparande om du investerar i en solpanelen att ladda motorn . Om du laddar bilen med den traditionella kontakten i uttaget , kommer du troligen att använda kol eller andra ohållbar energikälla för att driva bilen och därför inte förbättra miljön . Dessutom kan solpanelerna användas för att ersätta gasen i hemmen . Du skulle behöva köpa elektriska apparater tillsammans med tillräckligt solpaneler och ha en energieffektiv hem , potentiellt helt eller delvis ersätta ditt hem gas användning med solenergi .


Relaterade artiklar


sätt att öka gas körsträcka utan att förlora makten
hur man handskas med gasbristen i dagens ekonomi
hur man förhandlar används olja för biodiesel
hur man jämföra mpg av bilar
hur man använder vegetabilisk olja som bränsle
kemikalier som används för att göra biodiesel
standard specifikationen för diesel eldningsolja
vatten som en källa till bränsle
fördelarna med alternativa bränslen
hur man kan förbättra bränsleeffektiviteten i en diesel