Vilka är fördelarna med bensinbilar ?

Vilka är fördelarna med bensinbilar ?

Med alla diskussionen om den globala uppvärmningen och alternativ energi, människor tycks vara ständigt letar efter sätt att förbättra fordon som drivs med något annat än bensin . Det finns dock en rad fördelar och fördelar som bensindrivna bilar har över alternativa till vätgasdrivna fordon. Fram till alternativa makt kan matcha de förmåner på plats , bensindrivna bilar är mer sannolikt att förbli kungar av vägen .

Power

En av de största svårigheterna folk som kör hybrider möter , enligt CarSeek . com , är att hybrider helt enkelt inte har den makt som en bensindriven motor kan ge . Hybridfordon accelerera långsamt , och medan de kan lätt göra skyltad hastighet , de är inte kan nå den högre hastighet som bensindrivna motorer kan . Dessutom vid acceleration från en punkt , det finns en fördröjning i ett hybridfordon som en bensinmotor inte har .

Infrastruktur

En av de största fördelarna som bensinbilar har går för dem är deras infrastruktur . Efterfrågan på bensin kräver borrning team för att hitta olja , raffinaderier att förvandla det till gas , lastbilar som levererar den och servicestationer som säljer den . Detta ständigt kör maskinen innebär att personer som har en bensindriven bil behöver inte titta särskilt långt för att hitta det bränsle som de behöver , oftast på en relativt vanlig marknadspris . Människor som kör alternativa fordon som drivs kanske inte har denna bekvämlighet .

Pris

jämförelsevis sett bensindrivna bilar är de klart billigare alternativ på marknaden . Bensindrivna bilar kostar tusentals dollar mindre än hybridmodeller , och ännu mindre än naturgas eller bränslecellsbilar. Marknaden är fylld med bensindrivna bilar , och många människor skulle vara mer villiga att köpa en bil till ett lägre pris (särskilt om att bilens delar lätt kan köpas om reparation behövs ) än de skulle vara att köpa en bil på ett mycket högre pris ( med potentiellt högre reparationskostnader på vägen ) .


Relaterade artiklar


väte som en alternativ energikälla
symtom av vatten i bränsle
hur man välja mellan att använda SVO och biodiesel
fördelar och nackdelar med biodiesel bränsle
väte bil : hur fungerar det ?
hur man gör biobränsle hemma
Det enklaste sättet att göra biodiesel
hur man kan förbättra bilens gas körsträcka
alternativt dieselbränsle
tips på att spara gas