Hur berätta om du har vatten i ditt bränsle

Hur berätta om du har vatten i ditt bränsle

Allmänhet en följd av kondens , dålig gas eller ett medelvärde spratt , vatten i bränslemixen kan negativt påverka resultatet för din bil eller båt . Lär dig tecken på att din bil eller båt avger när det finns vatten blandas med bränsle så att du kan ta den till mekaniker för att åtgärda problemet

Du behöver :
kit Bränsle test (valfritt )


1 .
Watch för en trög respons i bilen eller båten . När det finns för mycket vatten i gas kommer fordonet inte svara på en liten peka på gasen , enligt autoeducation . com experter . Istället kommer bilen eller båten accelerera långsamt och kan även spotta några gånger innan fånga . Detta beror på att motorn inte är konstruerad för att bränna vatten samma som bränsle .
2 .
Kontrollera tecken på rost i bränslesystemet , särskilt runt bränslepumpen . Bränslepumpen ger bensin till motorn i precis rätt belopp . När för mycket vatten tränger in i bränslesystemet kan de inre delarna att utsättas för rost . Bränslepumpen i en bil eller båt kan misslyckas om det är för mycket smuts eller rost i tanken , enligt aa1car . com .
3 .
Övervaka gas mätare noggrant att kontrollera att det verkligen motsvarar den mängd gas i tanken . Om det finns vatten blandas med bränsle , kommer bilens gas lastprofil läsa högre än den egentligen är . Eftersom mätaren inte kan se skillnad mellan vatten och bränsle , kommer det att framgå hur mycket vätska i bensintanken , enligt myhonestmechanic. com . Denna falska behandlingen kan orsaka en förare att köra på bränsle även om gas mätare visar tanken inte är tom .
4 .
Använd en kommersiellt testkit för att avgöra om det är vatten i bränslet . Enkla kit finns att testa ett antal saker i bränsle , t. ex. överskott etanol och vatten. Provet kiten ingår en flaska, gummikåpa och en lösning som identifierar något vatten .

tips och varningar


 • Du kan köpa produkter som strömma in i bensintanken och avdunstar vatten blandat med bränsle . Detta är det billigaste sättet att avhjälpa problemet .


 • Relaterade artiklar


  typer av bränsle alternativ till bensin för bilar
  hur man hittar alternativa mackar i Arizona
  hur man får en $ 250 Exxon / Mobil presentkort
  hybrider kontra dieselbilar
  gaspriserna vs råoljepriset
  hur man kan spara på gas !
  om bränsle
  grön diesel teknik
  E85 information
  miljöpåverkan av elbilar