hur man kan spara bensin i min GMC Sierra v8

hur man kan spara bensin i min GMC Sierra v8

Sierras är en typ av pickup som har en V8-motor . Det finns många olika stilar av Sierra inklusive förlängda hytter , kort sängar , långa sängar och de som är utrustade med 4-hjulsdrift alternativ . Det finns även Sierra modeller som har en mindre V6 -motor , som inte är lika kraftfulla
1 .
inte tillåter pickup värmas upp mer än 30 till 45 sekunder . Detta kommer att avgaserna eftersom du väntar bara för överföringen att värma upp . Efter 30 till 45 sekunder bilen värms upp tillräckligt för att prestera bra .
2 .
Undvik att låta bilen inaktiv i mer än 30 sekunder . När du inte rör någon längre tid, exempelvis vid järnvägen korsningar och i stora trafikstockningar , placera fordonet i friläge för att möjliggöra överföring svalna .
3 .
inte rev motorn .
4 .
början inte snabbt . En viktig nyckel till att spara gas , särskilt i större fordon, är långsam och stadig när du börjar och stannar upp .
5 .
köpa bensin under svalare tider på dygnet . Gasen är tätare vid lägre temperaturer, vilket innebär att du får mer för pengarna . Välj den mest ekonomiska bränslet som möjligt.
6 .
Håll fönstren stängda när du kör vid höga hastigheter för att minska luftmotståndet och därmed spara gas . Överstiga 40 miles per timme när det är lagligt att göra så . Gör det kommer att tvinga din Sierra för att övervinna luftmotståndet och ge dig bättre gas körsträcka .
7 .
Drive vid konstant varvtal så mycket som möjligt . Detta kommer att hålla din bil i trim och inte orsaka täta svängningar i gas och motorn villkor
8
Accelerate innan backar-. inte när du är på dem .
9 .
Undvik ojämna vägar och , om möjligt , rutter använda som är rakare och kortare .
10 .
Följ korrekt underhåll protokoll för din Sierra. Byt olja , rotera däck , vätskor kontrollera , byta däck , etc. på en regelbunden basis.
11 .
bort övervikt från din upphämtning .

Tips och varningar


 • Ta väl hand om din Sierra V8 och kör förnuftigt är de främsta orsakerna till att rädda gas .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör biodiesel bränsle
  om vätgas som drivs bilar
  Hur konvertera bilar att köra på el
  Hur gas mätare arbete ?
  hur man beräknar en bils bränsleförbrukning
  gas körsträcka med etanol kontra vanlig bensin
  om E85 kompatibel bilar
  gas spara tips
  hur man kan kontrollera gaspriserna runt om i världen
  hur man kan förbättra gas körsträcka på en dodge ram