Kan jag installera en generator i min bil ?

Kan jag installera en generator i min bil ?

Generatorer installeras i bilar för att öka motorns effektivitet genom att ge medel för renare , mer kraftfull förbränning . De flesta generatorer använda elektrisk ström som redan finns i bilen och produceras av generatorn för att skapa syre och väte gaser som matas in i motorn tillsammans med injicerade luft . Detta skapar en renare och mer kraftfull bränna när bränslet utlöste insidan av cylinderkammaren

Vätgas Generatorer

Du kan installera en vätgas generator , men dina val kan vara begränsad.

Det enklaste sättet ? Ta bilen till en professionell och få dem att installera generator för dig , men det är få proffs som installerar väte generatorer eller vet hur .

Du kan prova att bygga din egen vätgas generator och installera det själv , men det kräver noggrannhet och kunskap om både teknik och kemiska processer av väte enheten . Så gör en själv kan vara opraktiskt .

Din troliga lösningen är att köpa en väte online generator kit . Dessa paket innehåller allt du behöver för att ställa in vätgas generator tillsammans med instruktioner . Dessa kit kan kosta runt $ 100 , och du behöver åtminstone några fordonsindustrin erfarenhet för att fästa beslagen på rätt sätt.

Väte generatorer behöver också ett visst mått av underhåll, inklusive påfyllning deras vatten reserver och se deras anslutningar hålls stram . Om du installerar en generator , dessa intermittent underhåll är mycket viktiga och måste alltid göras i tid .

Installera en Generator

Ett vanligt problem när man installerar en vätgas generator är att bestämma var . Generatorn bör sättas nära motorn , men den kan inte störa några andra komponenter och kan inte sitta ovanför varandra motordelar . De flesta bilar har ett utrymme där det kan passa-. konsultera en professionell mekaniker , eller sök efter din bilmodell på nätet och forskningspotentialen platser generator

En del motorer har helt enkelt inte tillräckligt med utrymme för att passa en vätgas generator . Om så är fallet , kan du installera generatorn under motorn nära ett hjul bra .


Relaterade artiklar


varför hybridbilar är effektiva
bensin vs vätgasbränsle
Hur man överför gas från tank till tank
hur du fyller plast bensintankar säkert
hur man suga bensin ur en mazda årtusenden
hur man kan spara gas med en Mustang
hur man kan jämföra miljövänliga bränslen till bensin
hur naturgas fordon arbete
dieselbränsle vs gas
hur man kan förbättra Toyota Tacoma gas körsträcka