olja kontra bränsleceller

olja kontra bränsleceller

Det amerikanska Department of Energy ( DOE ) använder en väte program för att vända USA : s växande beroende av olja och för att minska koldioxidutsläppen genom utveckling av vätgasdrivna bränsleceller inom transport och stationära och portabla tillämpningar makt

Du behöver : .
Gas kreditkort .

Transport

Oljeförbrukningen ökar i länder börjar att modernisera och förbättra sina ekonomier . Som en följd av alternativa energikällor utvecklas för att mildra den ökande efterfrågan på fossila bränslen. Transport är den primära område där inhemska icke-petroleumbränslen håller på att utvecklas för att säkra USA: s energiframtid .

bränsleceller

DOE är att utveckla vätgasdrivna bränsleceller för att göra dem konkurrenskraftiga med förbränning fordon . Fordon med bränsleceller drivs med vätgas och enligt DOE , har potential att minska USA: s beroende av utländsk olja .

Olja Fakta

USA : s ekonomi är beroende av olja . Enligt DOE , denna källa till bränsle befogenheter 40 procent av U. S. energibehov och 99 procent av amerikanska fordon . Olja blir dyrare att producera , och de flesta av de tillgängliga reserverna är svåra att utvinna för energianvändning.

FCVs

revolutionera transportnäringen är mycket beroende av vätebränslecellteknik fordon ( FCVs ) och en väte infrastruktur. DOE är regeringens främsta organ för att genomföra de förändringar som behövs för att göra FCVs den nya transportsättet .

mål

Eftersom transporten är den primära sektorn där olja konsumeras , fokuserar DOE sina insatser för att kommersialisera FCVs i För att minska USA : s beroende av fossila bränslen och att införa ett vätgasdrivna ekonomi .


Relaterade artiklar


röda linjen olja vs Mobil 1
renare och alternativa bränslen
om etanol bränsle
Hur förnybar energi arbete ?
hur man pumpa gas
hur man sparar pengar på gas
hur man beräknar miles per gallon
Hur fungerar en vätgasdrivna bil fungerar ?
hur man be om spillolja
vatten bränsleteknik