hur man suga gas ut ur en bil

hur man suga gas ut ur en bil

Om din bil går sönder med en full tank eller någon av dina fordon är tomt och den andra är full , kan du suga gasen ur din bensintank . Denna process är enkel och , när det görs rätt , inte leder till att gasen kommer i munnen . Kom dock ihåg att syphoning gas ur någon annans bil är olaglig , inte använda denna metod för att stjäla gas

Du behöver :
5-liters hink
. . 6 till 8 meter av genomskinlig plast slang .
Stol eller låda .


1 .
Placera en 5-Allon hink på marken för att fånga den gas när det börjar rinna ut . Klipp ut en längd av genomskinlig plast slang med en diameter liten nog att passa in i din bensintank , till en längd av 6 till 8 meter . Använd inte en trädgårdsslang. Du kommer inte att kunna se gasflödet i slangen om inte slangen är klar .
2 .
Kontrollera att din bil är avstängd , och skruva bort locket från bensintanken . Sätt ena änden av slangen i bensintanken , och tryck ned under gasledningen. Om du är osäker på om det är under gasledningen , blåsa i slangen och lyssna efter en bubblande ljud . Om du inte hör en , tryck in slangen i ytterligare .
3 .
Sänk andra änden av slangen så att den vidrör marken, sedan linda den runt i en cirkulär rörelse att skapa en loop . Stå på en stabil stol eller en låda så att du kan hålla upp slutet av slangen högre än bensintanken på bilen .
4 .
Rengör slangen för att sterilisera den, och sakta suger på slutet. Titta på gasen för att starta flödar in i slingan . Så länge du håller i slutet av slangen långt över bensintank ska gasen inte komma upp genom öglan och i munnen . Detta eliminerar risken för att svälja gas , men ska du ändå gå långsamt för din säkerhet. När du ser gasen att fylla upp slingan , sluta suga på den .
5 .
Placera slangen i hinken , och flytta slangen runt så att slingan rätar ut och gasen börjar flöda in i skopan. Det bör mynnar alla ut i hinken , och du kan sedan ta bort slangen och sätt tillbaka tanklocket . Om gasen inte strömmar av någon anledning och du tror att mer gas är fortfarande i tanken , inte försöka få ut det . Du måste tvätta och sterilisera slangen innan processen igen .

tips och varningar


 • överväga att köpa en liten pump och slang från en bil butik Om du inte vill suga på slangen själv .
 • Nyare bilar har säkerhetsanordningar för att förhindra att gas stöld . Om du inte kan få gasen ur tanken , kan det ha en säkerhetsfunktion som förhindrar syphoning av gas ur bilen .


 • Relaterade artiklar


  Hur solkraftverk ta makten ?
  hur man hittar billig gas , när du ska köpa
  kemikalier som används för att göra biodiesel
  hur du fyller plast bensintankar säkert
  bensindriven vs elbilar
  define avgassystem
  Fakta om diesel
  hur man ändrar primär & sekundär bränslefilter på en semi traktor
  vad som kan vara orsaken min bil luktar bensin ?
  hur man väljer bästa biobränslen