hur man installerar en vätgas generator

hur man installerar en vätgas generator

Korrekt installation av väte generator ( kallas även en elektrolysör ) är kritisk till en säker drift och effektivitet av enheten . Den vätgas som produceras av systemet är explosiv under rätt förhållanden. Men beror på att väte förmåga att försvinna snabbt i luften , väl installera generatorn inte svårt . Undvika "Big Bang " är en fråga om att installera rätt säkerhetsanordningar i systemet . Bubblers och backventiler krävs säkerhetsanordningar som förhindrar explosioner , och bör aldrig lämnas utan avseende. Dagens stora högeffektiv väte generatorer är för stora för att passa trånga motorrummet och bör installeras i bagageutrymmet eller luckan område

Du behöver : .
vätgas generator
. Plåtskruvar plåt.
Borra motorn.
Borrkronor.
Kurs tråd maskinskruvar .
"L " parentes .
R.
T.
V.
 kisel .
Buntband .


1 .
Placera vätgas generator i bagageluckan eller luckan del av fordonet . För att minimera sloshing av elektrolyten flytande , skall den monteras så nära fordonets mitt som möjligt . Märk av hörnen av huset och önskad fäste ställning med en filtpenna och ta bort generatorn . Markera fästet position på både generator och golvet i fordonet .
2 .
Förborra och knacka monteringsfästets hålen i akryl vätgas generator bostäder . Undvika att borra helt igenom vätgas generator . Om du använder R. T. V. kisel för att täta hålet och förhindra läckage . Fäst monteringsfästena i vätgas generator bostäder .
3 .
plats och märk fästet position bubbelflaskan och utgångshål för leverans rör som går till motorrummet. Kontrollera om objekt under fordonet som kan vara skadade från borrning , sedan borra ur hålet för matarledning .
4 .
Placera väte generator och bubbelflaskan i bagageluckan eller luckan område , i linje med märken förut. Använda egen tejpning plåtskruvar , bifoga väte generator och bubbelflaskan till fordonet .
5 .
Anslut utloppet av väte generator till inloppet i bubbelflaskan med dammsugarslangen . Kör vakuum slangen från utlopp bubbelflaskan till motorrummet . Fäst avloppsslangen till ett samlingsrör vakuumkällan under huven . Placera slangen borta från varma föremål med buntband .


Relaterade artiklar


ford focus gas tips
hur du kör din bil på veggie olja
hur man kan förbättra bränsleeffektiviteten och makt i en 6.5l turbo diesel
hur man gör hemmagjord biodiesel
tips på att öka gas körsträcka
hur man hittar den billigaste gas i din stad
dieselbränsle gel förebyggande
hur man får den bästa gas körsträcka från ditt fordon
vatten som bränsle myter
hur man kan spara gas i en Infiniti G35