hur man gör vätgas till bilar

hur man gör vätgas till bilar

Vätgasen produceras i en mängd olika processer . Mest vätgasen produceras under oljan raffineringsprocessen. Men elektrolys , och den kemiska reaktionen mellan vatten och elementär aluminium studeras som alternativa produktionsmetoder. Av dessa är den vanligaste metoden elektrolys . Det är visserligen svårt att producera tillräckligt på efterfrågan för att köra en förbränningsmotor , visar experiment lovande resultat . Planer för " elektrolysörer " finns på många webbplatser på Internet.
1 .
Montera elektrolysör bostäder bitar . Höljet är tillverkat av tum tjock akryl och när den monteras måste Wate tät och kunna stå emot trycket sett under användning. Använd den speciella akrylathäftor att binda ihop bitarna , och tillslut insidan sömmarna med silikon tätningsmassa .
2 .
Prep och montera plattor av rostfritt stål i huset . Den elektrolysör i planerna levereras i referens avsnitt , använder 101 plattor av rostfritt stål . Sand var och en fram och bak med ett kors lucka mönster för att ta bort oxidation och öka ytan . Avsluta prep genom att följa rengöring och magnetisering förfarande ligger i planerna .
3 .
Blanda elektrolyten och fylla enheten till 1 tum under den övre av plattorna om du har valt likströmsresistanserna strömtillförseln, halvvägs upp plåtytan om du har valt att använda den valfria resonansfrekvensen krets
4 .
Placera enheten i bagageutrymmet och skruva fast i golvet . Fäst den till säkerhetsventilen kallas " bubbelflaskan "för att förhindra rinna tillbaka under en back brand . Kör matarledningen från bubbelflaskan till insugningsröret under huven , och bifoga det till ett insugningsundertryck källa .
5 .
leverera ström från batteriet , för att de positiva och negativa plattor om du har valt den direkta nuvarande metoden , eller den elektroniska oscillator kretsen om du har valt resonansfrekvens design . Enheten kommer nu att tillverka vätgas för användning i din bil för att förbättra bränsle körsträcka .


Relaterade artiklar


hur hävert gas från en lastbil tank
Hur en bil köra på propan ?
hur man kan spara gas enkelt
hur man ändrar primär & sekundär bränslefilter på en semi traktor
Hur propan fungerar för bilar ?
myter spara om gas
hur man kan förbättra bränsleeffektiviteten och makt i en 6.5l turbo diesel
bränsleeffektivitet tips för en chevy Silverado
hur man hittar den billigaste gas i ditt område
statsbidrag för hybridbilar