bidrag för hybridfordon

bidrag för hybridfordon

Med stigande oljepriser och ökad uppmärksamhet på klimatförändringar, elhybridfordon är en sund ekonomisk och ekologiskt val för din nästa bil . En hybridbil som drivs av både en förbränningsmotor och ett laddningsbart batteri kan ha upp till dubbelt så bränsleeffektivitet på en bil som körs på bensin ensam . Bidrag främja hybridfordon är tillgängliga för tillverkare , lokala myndigheter och enskilda köpare genom federala och statliga myndigheter .

federala och statsbidrag

Under presidentvalet 2008 kampanj anger dåvarande kandidat Barack Obama ett nationellt mål att sätta en miljon hybridbilar på vägarna 2015. Följa upp det löftet i 202C Vita huset meddelade 2,4 miljarder dollar under bidrag för att påskynda hybridfordon utveckling . Dessa bidrag omfattar 1,5 miljarder dollar för USA- baserade tillverkare att producera mer och mer långvarig batterier , 500 miljoner dollar tillverkare att producera elektriska kraftöverföringar, och $ 400 miljoner till bättre elektrisk laddning infrastrukturen . Individuella stipendier varierar i storlek allt från $ 500. 000 till 300 miljoner dollar.

Federal Tax Credits

Den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act av 2009 sträcker sig en skattelättnad mellan $ 2. 500 och $ 7. 500 till nya hybrid köpare . Fordon måste köpas ny , har fyra eller flera hjul , väger mindre än 14. 000 pund och har ett batteri med minst fyra kilowattimmar som kan laddas från en extern elektrisk strömkälla .

system för förnybar energi och energieffektiviseringar Grant

Den amerikanskaMinisteriet för jordbruk tjänstgörande landsbygdsutveckling erbjuder stipendier och garanterade lån för inköp av system för förnybar energi och förbättrad energieffektivitet för landsbygdens gårdar och små företag . Stödberättigade projekt omfattar konvertering av diesel-och bensindrivna fordon till hybrid -och el eller alternativa bränslen som biobränslen , väte och solenergi . För att kvalificera måste projekten grundas på landsbygden och de sysselsätter kommersiellt tillgänglig teknik . Sökande till detta bidrag måste även lämna minst 75 procent av projektets kostnader, och det maximala bidraget för en viss person eller ett projekt är utjämnat till $ 750. 000 .

Kollektivtrafik Bidrag

I september 202C president Obama meddelade 100 miljoner dollar från den ekonomiska återhämtningsplanen lagen för Department of Transportation att finansiera 43 transitering organ för att genomföra miljövänlig teknik i offentliga transportsystem . Kriterier för bidrag inkluderar ett projekts förmåga att sänka energiförbrukningen och koldioxidutsläppen, samt förmågan att ge en livskraftig ekonomisk avkastning på investeringen.

Pollution Prevention Grants

Pollution Prevention (P2 ) Grants erbjuder utbildning och tekniskt stöd för minskning av föroreningar och förebyggande strategier, som omfattar inköp hybridbilar och konvertera bensindrivna bilar till hybrid -och elkraft . Programmet beviljar bidrag till stater och amerikanska besittningar , samt kvalificerade statliga myndigheter och högskolor och universitet , och erbjuds inte till kommunerna , privata universitet , ideella organisationer , privata företag eller enskilda . Samfinansiering tilldelas och förvaltas av Naturvårdsverkets regionala P2 -program kontor , och bidrag beviljas beroende kongressens stöd till programmet .


Relaterade artiklar


hur man kör som om du inte vill spara gas
Hur pumpen en injektor suga bränsle ?
hur man köper ett gas-kort
hur man välja mellan att använda SVO och biodiesel
hur man får ut mer gas körsträcka på din bil
Fördelen med att använda vegetabilisk olja som bränsle
information om vätgasbilar
hur ett bränsle puls pump fungerar
Hur gas mätare arbete ?
hur man bestämmer körsträcka per gallon i en SUV hybrid