hur man rejet en förgasare på en Harley Davidson

hur man rejet en förgasare på en Harley Davidson

Våren är runt hörnet . Om du vill att din cykel vara igång i tip top form läsa om att lära sig att rejet en förgasare på en Harley Davidson

Du behöver :
Platt huvud 1 /8 " skruvmejsel
. Steg 1 jet kit eller en blandning av munstycken .


1 .
Ta bort skålen på basen av din förgasare . För att göra detta , ta bort de fyra vanliga skruvar . En 1 /8 " Flathead /vanlig skruvmejsel fungerar bäst för denna process. Se till att rengöra eventuellt överskott partiklar ur skålen medan du har det av cykeln . .
2
Skruva loss piloten jet inifrån öppning med 1 /8 " . Notera: storleken på jet är inristat i botten av jet för att hjälpa dig att identifiera <. br >
3 .
Använd den platta rubriken skruvmejsel för att skruva loss " Emulsion Tube "som också är känd som mässing nålen jet innehavare .
4 .
Förutsatt att din Harley Davidson kör en CV förgasare och har en jet lager pilot i det avlägsna att jet och ersätta den med en storlek större . Harley Davidson pilot jets normalt sträcker sig från 40-50 i storlek går upp i steg om 2 allmänhet , med undantag av storleken 45 jet .
5 .
Ersätt viktigaste jet med en storlek större bara efter väl trimma den långsamma /tomgång jet . Det bör också noteras att största jetplan är dimensionerade stegvis genom så håll detta i åtanke när rejeting till nästa jet storlek upp . I allmänhet är högre JET desto rikare bränsleblandning är . För fet för en bränsleblandning kommer att leda till tändstift påväxt .
6 .
tillbaka förgasaren skålen tillbaka på cykeln och se att inte skada gummistövel . Där har du lärt dig framgångsrikt hur rejet en Harley Davidson förgasaren.

tips och varningar


Öka
 • jet storlek ett steg i taget
 • Var noga med att inte remsor huvudet på jet .


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar den billigaste gaspriset i ditt område
  hur man gör hemmagjord biodiesel
  hur man kan spara gas
  hur man sparar pengar på bensin
  hur man gör du bilen får mer mpg
  hur man gör en Pontiac Firebird få bättre gas körsträcka
  Hur hybridbilar fungera ?
  Hur fossila bränslen arbete ?
  hur man jämföra mpg av bilar
  hur turbinmotorer arbete