hur man kan förbättra gas körsträcka med en Dodge RAM 1500

hur man kan förbättra gas körsträcka med en Dodge RAM 1500

Dodge Ram 1500 ser mjuk och även lite sexig , men i genomsnitt endast 20 miles per gallon (mpg ) inte gör något för din plånbok . Den goda nyheten är att även om du inte kan uthärda tanken på nedskärningar , det finns sätt att maximera din gas körsträcka
1 .
köra enligt lagarna . Inte bara är de på plats för din säkerhet och andras säkerhet , de hjälper din lastbil också. Fortkörning , liksom den överdrivna bromsning som kommer med fortkörning , avfall din bensin . Om möjligt köra 60 miles per timme ( mph ) eller lägre för maximal körsträcka .
2 .
rensa din lastbil . Visst , det är bra för dragande barnens fotboll utrustning , att nya grill , eller alla de verktyg som du kan behöva , men det är inte att göra något för din bensintank . Ett extra 100 pounds i botten av din bil kan motsvara en körsträcka minskning på upp till 2 procent . Drag runt bara vad som är nödvändigt och lossa lastbilen så snart som möjligt .
3 .
Stäng av motorn . Tomgång din lastbil medan du väntar på din andra att gå in ytterligare en butik eller medan du pratar med din granne bränner upp din gas i en takt på exakt 0 miles per gallon . Det motsvarar att kasta en dollarsedel i elden plats .
4 .
Drive i överväxeln . Detta kommer att göra din motorns varvtal minskar , vilket sparar inte bara gas , men minskar slitaget på motorn .
5 .
Ställ upp din lastbil . Lastbilar som inte får regelbundna tune-ups kan slösa bort upp till 4 % av din gas . Glöm inte däcken . För lågt lufttryck kan göra att du förlorar så mycket som 3,3% av din bränsle .
6 .
Kombinera dina resor . Om du måste plocka upp din mormor från kyrkan vid 7:00 s. M. , men du verkligen vill ha en ostburgare på 4:00 pm, försöka hålla bort . Med många små utflykter kommer att slösa mer gas än om du går ut en gång och göra alla dina ärenden på en gång .


Relaterade artiklar


hur man kan förbättra gas körsträcka
hur man kan spara gas vid start av bil
hur du ökar din gas körsträcka enkelt
hur man kan öka bränsleekonomi i dieselmotorer
hur man gör en bil mer miljövänligt
hur man kan minska bensin användning med din bil genom hypermiling
Hur pumpen en injektor suga bränsle ?
effekten av elbilar
E85 gas kontra vanlig
hur man gör en fattig mans bränslevärmare