hur man behandlar en rostig bensintank

hur man behandlar en rostig bensintank

Rost är en negativ komponent , speciellt när det är dom över din bensintank . Med rost i din bensintank kan orsaka allvarliga problem funktion på ditt fordon och gasdrivna enhet . Det är absolut nödvändigt att ta bort alla rost från din bensintank innan du använder gasdrivna post , annars riskerar du att skada din motor . Det finns flera sätt att bli din bensintank av rost , och oavsett vilken metod du använder , måste det avslutas så snart som möjligt efter att du märker det rost

Du behöver : .
silvertejp.
Rostborttagare som Rusteco , 1 till 2 liter minst .
Tvål och vatten.
Trädgårdsslang.
Handduk.
Hårtork (tillval ).
Två hinkar , vardera kan hålla volymen på bensintanken.
Fin sil som fönsterfilm .
Färska bensin .


1 .
Lossa bensintank från enheten . Detta kommer vanligtvis att bestå av kopplar till en rad i motorn och stödjer att hålla det på fordonet , gräsklippare, osv
2 .
Häll gasen i till en av de hinkar och kassera på lämpligt sätt enligt statliga lagar i ditt område. Denna gas kan ha rost partiklar i den , och du vill inte att tillbaka i bilen .
3 .
Fyll tanken 1 /4 till u00BD -vägs full med varmt Tvålvatten . Swish vattnet runt i ett par minuter för att ta bort så mycket lös rost som möjligt .
4 .
Häll ut i första hink eller i ett visst område .
5 .
Torka tanken helt genom att på en handduk över natten och med en låg värme i en hårtork på morgonen , eller bara låta det sitta tills det är helt torrt .
6 .
Tejpa alla öppna ändar med silvertejp utom den största öppning . Detta borde vara där du faktiskt fylla på bensintanken .
7 .
Häll alla liter rostborttagare i din tank ( eller gör enligt anvisningar på etiketten om etiketten instruktioner olika ) . Sus runt på och av i 10-minuters intervall under två timmar .
8 .
Ställ bensintanken och ned så att arbetet rostborttagare .
9 .

Skaka var tre till fyra timmar i 10 minuter under en 24-timmarsperiod .
10 .
Sila rostborttagare genom fin sil i hink nummer 2 . Släng bort rost , och återanvända de rostborttagare om meddelat att den går att återanvända på etiketten .
11 .
Skölj ur bensintanken med en vattenslang , och ta bort tejp. Låt torka helt precis som tidigare. Sätt tillbaka bensintanken och fyll med ny gas

tips och varningar


 • Bensin är mycket brandfarligt, inte använder någon form av eld runt bensin för att förhindra skador och eventuellt dödsfall.


 • Relaterade artiklar


  Vad är den genomsnittliga gas körsträcka för en Dodge 5,7 Hemi ?
  hur man tanka en CNG - drivna fordon hemma
  diesel vs gasmotorer lastbil
  hur man kan beräkna bilens gas körsträcka
  hur sifon i bensintanken på en sobel
  hur man sparar pengar på gas
  hur du ökar din bränsle körsträcka
  standard specifikationen för diesel eldningsolja
  det bästa sättet att suga ut gasen av auto gastanken
  Hur konvertera en dieselmotor till en kasserad matolja motor