hur man kan öka bränsleeffektiviteten

hur man kan öka bränsleeffektiviteten

Spara pengar på gas är ett viktigt steg i att sänka din totala månatliga utgifter. Det finns många sätt att öka bränsleeffektiviteten på din bil . Vissa metoder är självklara , andra inte . Med varje årtionde världen producerar fordon med högre och högre bränslekostnader effektivitetsvinster. Följ dessa steg för att öka bränsleeffektiviteten i din rida oavsett hur gammal den är
1 .
Installera en eftermarknad hög flyter avgassystem . Eftermarknaden avgassystem verkar genom att minska mottryck till motorn på din bil . Detta ökar effektiviteten i motorn och reducerar arbetet bilen behöver göra för att flytta kolvar . Detta leder till en ökning av gas körsträcka .
2 .
Installera en underdrive trissan i bilen . Underdrive remskivor verkar genom att minska den belastning som tillbehör som din generator och servopump sätta på din vevaxel . Detta frigör extra hästkrafter i din motor och ökar bränsleeffektiviteten.
3 .
Ändra din vanliga katalysatorer för högt flöde sådana. Högt flöde Katalysatorer minskar mottrycket i din motor , vilket ökar din gas körsträcka .
4 .
Byt bränslefiltret regelbundet . Igensatt bränslefilter kan vara en källa till dålig bränsleekonomi . Ändra den så ofta som rekommenderas för att säkerställa att det är fritt från skräp . Denna åtgärd kan eller inte kan hjälpa dig att spara pengar på gas beroende på hur igensatt det var att börja med .
5 .
Byt dina smutsiga luftfilter före sin vanliga rutin ändra schema . Smutsig luft filter förhindrar luft från att komma in motorn . Detta gör ont bilens effekt och möjligen minskar gas körsträcka också.

tips och varningar


 • Det finns många produkter som säljs på marknaden som hävdar att förbättra din gas körsträcka . Många av dem är marknadsföring bedrägerier . Var försiktig när du köper en produkt vars enda anspråk är att förbättra din bränsleekonomi .


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en bil till naturgas
  hur man bygger en solcellsdriven bil med hem material
  hur gas körsträcka piller fungerar
  Vad använder vi solenergi för ?
  historien om förgasarna
  Vad är några vanliga fossila bränslen?
  hur att spendera mindre på bensin
  hur man konfrontera abrupt verkligheten : kommer det att bli bränsle eller mat
  hur man kan förbättra mpg på en bil
  hur man väljer mellan premium-och vanlig bensin