hur man kan förbättra mpg på en förorts

hur man kan förbättra mpg på en förorts

Den Suburban är en stor Sport Utility Vehicle ( SUV ) som har en lång chassi och en rymlig interiör . Den stora storleken på Suburban bidrar till den låga körsträcka per gallon (mpg ) . Nyare modeller blir bara 21 mpg på landsväg och äldre modeller får mindre MPG grund av äldre teknik . Om du äger en Suburban , och vill ha en bättre gas körsträcka i staden och på motorvägen , finns det några saker du kan göra för att minska gasförbrukningen
1 .
Se till att din Suburban motor hålls i gott skick . Om du inte byta olja regelbundet eller ta din Suburban in för att få tittade på de rekommenderade tider enligt tillverkarens schema , kan motorn utvecklar problem som kommer att minska din gas körsträcka . Syntetiska oljor eller naturliga oljor som är behandlat med en speciell anti-friktion tillsatser har varit kända för att förbättra din gas körsträcka med 12 procent.
2 .
Pumpa däcken till rätt betyg (på sidan av däcket ) och kontrollera dem regelbundet för att säkerställa att de stannar uppblåsta . Om dina däck är för lågt , har bilen arbeta hårdare när man kör , vilket kräver extra bränsle , och en lägre MPG .
3 .
Ta så mycket extra " saker " ur bilen som möjligt . Om din Suburban har en tredje sätesrad , ta bort dem och lämna dem hemma om du inte använder dem . Detta kommer att minska den totala vikten av fordonet och förbättra gas körsträcka .
4 .
Ta av extra tillbehör på din bil som ökar luftmotståndet , t. ex. bagagehyllor . Även om dessa inte har så mycket effekt vid låga hastigheter, när du når motorvägshastigheter , kan de ha stor effekt på din gas körsträcka .
5 .
Ta motorvägen rutter så mycket som möjligt , eftersom körning i stadstrafik kommer att drastiskt öka hur mycket bränsle din Suburban använder . Undvik tomgångskörning av motorn i trafiken . Tomgång förbrukar gas och minskar MPG .


Relaterade artiklar


hur man gör biodieselblandningar
hur man sparar pengar på gas
hur ta reda på om rabatter för att köpa en E85 bil
hur man kan öka mpg
hur man köper billigare gas
hur man gör en HHO generator för en bil
hur man beräknar gas kostnader baserad på miles per gallon
hur man gör biodiesel med fotogen
hur man sparar pengar på gas genom att köra effektivt
hur man sparar pengar på gas i dag