hur gas körsträcka piller fungerar

hur gas körsträcka piller fungerar

Tillsatser att öka bränsleeffektiviteten

Flera företag, däribland BioPerformance , Fuel (eller " Forever " ) Freedom International (FFI ) och PowerPlus MPG antingen sälja eller nyligen sålt piller och andra former av tillsatser för att öka bränsleeffektiviteten. Påståendena varierar från sju till 30 procent ökning av de totala miles per gallon , under olika förhållanden. Alla dessa företag distribuerar produkter som är tänkta att läggas till en tank , vare piller , pulver eller vätska . Det är den allmänna uppfattningen av den vetenskapliga och konsument-förespråkande samfund att dessa produkter inte är effektiva och att deras marknadsföring är antingen vilseledande eller direkt felaktiga .

Fordringar

De företag som säljer dessa produkter vanligtvis inte explicit i beskriver den påstådda effekten av sina produkter . Den Forever Freedom International hemsida säger : " MPG-Cap u2122 är ett 100 procent ekologiskt motor balsam som samtidigt förbättrar bränsleekonomin och makt genom att skapa en mikro-tunn beläggning på förbränningsrummet i din motor så att ditt bränsle att bränna mer effektivt , " men det finns ingen förklaring till hur deras produkt åstadkommer detta ökad effektivitet. Den enkla bildas en beläggning på väggarna skulle inte uppnå denna effekt . Forever Freedom International har inte släppt dess beståndsdelar. BioPerformance s piller produkt uppenbarades för består främst av naftalen , som också används för att göra malmedel . Drive. com varnar för att detta tillägg så småningom skulle leda till kolavlagringar som kommer att hindra motorns prestanda .
beskriver deras produkt MPG-BOOST , FFI hävdar att man " accelererar den verkliga räntan på vilket bränsle som kombinerar med luften i förbränningsrummet kammare . Resultatet är en betydande ökning av andelen bränslen "Antar att påståendet är sant , en sådan ökning skulle bara göra bränsleförbrukning snabbare , inte effektivare-. mer värme skulle produceras per sekund , men bensinen skulle konsumeras proportionellt snabbare .

Test

Oberoende tester har inte gett något som närmar sig en 10 procentig ökning av bränsleeffektiviteten , att inte tala om 30 procent hävdar då och då tillsatsen distributörer . AAA hävdar att de inte funnit några förbättringar gas körsträcka under körning vid 34 mph , vid 65 km /h fanns en fyra procent gas körsträcka förbättring . Kom dock ihåg att så små variationer i bränsleeffektivitet är mycket vanliga , och oftast kommer från faktorer som väder, vind och väg . Oavsett har FFI : s anspråk på sju till 15 procent högre effektivitet aldrig observerats av oberoende övervakare
Heraldtribune. com citat AAA talesman Gregg Laskowski . " Vi sätter inte mycket tro på en hel del av produkter som gör alla typer av fordringar för att öka din gas körsträcka . Dessa saker kommer ut i träslöjd , särskilt när bensinpriserna går högre . "
Kort sagt , att om det är omöjligt avfärda alla eventuella framtida produkter som bygger på bristerna i dem som idag finns på marknaden testas , skulle det vara säkert att säga att dessa produkter , de företag som producerar dem och de påstår att de göra , bör alla betraktas med hälsosam skepsis .


Relaterade artiklar


hur man kan spara gas , pengar och usa
hur man beräknar en bils bränsleförbrukning
hur du får ut mesta gasen när det är dags att fylla upp
väte bil Miljöfakta
hur reparera bränsleinsprutningar
hur man kan spara gas 8 olika sätt
hur man kan öka dieselbränsle körsträcka
hur man köper en gas moped
hur fungerar etanolbränsle ?
hur hävert gas från en Toyota