bränsletank i plast reparationsinstruktioner

bränsletank i plast reparationsinstruktioner

Bränsletankar av plast kan hittas på en mängd av både små och stora fordon . Båtar , gräsklippare och generatorer har bränsletankar av plast på grund av sin lätta , och styrka . Trots det ibland plasttankar få sprickor i dem , vilket leder till bränsle förlust och en fara för någon komma nära den . Plasttankar är billiga , men när de bryter , ibland kan du inte hitta exakt det du behöver för tillfället när du behöver det . När en bränsletank i plast inte kan ersättas , de är ganska enkla att reparera . Den här artikeln beskriver metoden att använda vid fastställandet av plast bränsletank .

Töm och skölj

Se till att bränsletanken är helt tomt och tvättas ur grundligt innan en reparation . Användningen av värme på plastbehållare kan orsaka bränsle för att förbränna , vilket är en stor fara .

Skär plast

Klipp flera bitar av kraftig plast från ett liknande material för att lappa dina tankar . Beroende på storleken av hålet , kan en liten eller stor mängd behövas . Använd en värmepistol för att göra plasten formbar . Du vill inte det smält helt , men du vill att plasten ganska klibbig .

Patch din tank

Hetta upp kanterna på hålet i plastbehållare så att de kommer att ta plast patchar du har skapat . Ta några pincett för att lyfta ditt uppvärmda patchar och placera den på den uppvärmda delen av din hålet . Beroende på storleken av plåstret och hålet , kan du behöva göra ett avsnitt i taget . När plåstret är på plats , med en het spackel för att jämna ut plåstret . Alla utbuktningar kan bli svag med tiden .


Relaterade artiklar


hur man gör en mini bil med elmotorer
Hur fungerar en vatten-bil användning som bränsle ?
Hur konvertera liters/100km till mpg ( och vice versa)
hur man köper biodiesel
hur man sparar på gaspriserna nu
hur du kör din bil på vatten
hur man gör en vätgas generator
Hur konvertera bilar att köra på el
hur man får använd motorolja för diesel
gas körsträcka guide