hur man kan spara gas

hur man kan spara gas

Gas har varit på uppgång i flera år . Det var skönt när den sjönk tillbaka ner till ungefär $ 1. 50 , men nu är det klättra tillbaka upp . Det är dags att ta steget nu att se till att din budget kommer att kunna hantera dig köra dina ärenden utan att bli galen över gas
1 .
Först måste du förstå vilken typ av bil du har är den viktigaste determiner hur bra din gas körsträcka är . Om du rider i en semi truck eller en sportbil med V8- motor , kommer din gas körsträcka inte vara fantastiskt oavsett vad .
2 .
Handel lastbilen eller vad fordon du har som är dåligt på gas för en mindre , 4- cylindrig sedan . Leta efter den beräknade " miles per gallon " att bilen blir . Vissa 4- cylindriga Hondas och Corollas kan få upp till 35 miles per gallon . Se till att du letar efter cylinderns , eftersom en Camaro med V8 kan vara liten , men kommer förmodligen att få mindre än 20 mpg .
3 .
När du är på rött ljus och blir grönt , accelerera slowely . Använd inte ordet om det eftersom det kommer att tillbringa mycket av gas . Människor kanske blir irriterad efter dig men oroa dig inte om det .
4 .
När du saktar ner till rött ljus , istället för att köra på normal hastighet och stoppa ett par sekunder innan ljuset , ta foten från gaspedalen och rulla tills ljuset . Återigen kan en del människor vara irriterad . . . men du kommer att komma fram till ett rött ljus och måste sluta oavsett vad , så det är bara rulla där och spara lite gas !


Relaterade artiklar


hur man sparar pengar på gas
hur du kör din bil på vatten
hur man kan öka mpg på en klassisk VW Beetle
hur man kan räkna bilens gas körsträcka
hur man avgör gas körsträcka
hur man vet bilens exakta gas körsträcka
hur man bygger en svart motor pulver raket
hur man kan spara på gas
hur man sparar pengar när du köper bensin
hur påverkar E85 ekonomi ?