hur du ökar din gas körsträcka och bränna rent vatten HHO gas

hur du ökar din gas körsträcka och bränna rent vatten HHO gas

HHO Bil Konverteringar blir den tokig i fördubbla din gas körsträcka . Med det höga priset på gas -och oljepriserna sätter nya rekord varje dag är det viktigt att få ett system som du kan installera själv som hjälper dig att få bra gas körsträcka . Många skapar det egna hybrider vatten gas och med 4,00 $ + på gas pump det är bra att vi börjar se några alternativ
1 .
HHO kit kan variera i pris och funktionalitet så det är viktigt att du får en från en seriös återförsäljare . I grunden hur det fungerar är att kit tar vatten i en bränslecell och omvandlar den till brinnande gas för din bil .
2 .
bränslecellen krok till ditt batteri så att vattnet kan omvandlas och slutresultatet är att gasen tillverkas av vattnet kommer att blandas med ditt bränsle för att ge dig bättre gas körsträcka . En annan fördel är att din bil blir renare eftersom du kommer att ha vatten ångor som är mycket miljövänligare än sundet gas ångor .
3 .
Systemet liknar väte men är inte exakt samma eftersom du bränner små mängder vatten och det är inte ren vätgas .
4 .
HHO Gas Conversion System är ett bra sätt att öka gas körsträcka och förbättra ditt bilens prestanda och hästkrafter . Det kan vara dags att ta kontroll över din gas effektivitet och sätta tillbaka pengarna i fickan snarare än att ge allt till de stora gasbolagen .


Relaterade artiklar


hur man sparar på pengar och gas
hur man får gas sparare
hur du använder din bil mycket mindre och spara pengar
hur man ska bekämpa ett dieselbränsle brand
hur man sparar pengar på gas
hur man hittar alternativa mackar i Arizona
hur man handskas med gasbristen i dagens ekonomi
hur man kan spara gas och förbättra bilens gas körsträcka
Hur konvertera en bil till etanolbränsle
hur man gör en fattig mans bränslevärmare