hur man hittar billig gas för din bil

hur man hittar billig gas för din bil

För att hålla min gas guzzler (mer känd som min bil ) från ruinera spargris jag kom upp med ett par sätt att få det lägsta priset på bensin . Kom ihåg dessa tips nästa gång du befinner dig söka efter det lägsta priset per gallon i din kommun . Så här hittar billig gas för din bil

Du behöver : .
behöver spara pengar
Behov av gas för att få runt .
.


1 .
När du reser över hela landet , håll dig till bilen stannar i städer för att hitta billiga bensin . Efter att ha kört motorvägar I- 40 , I- 25 , och I- 70 började jag se en allvarlig trend på gaspriserna . Dessa depåstopp var oroliga att förlora kunder och erbjöd bra priser på deras bränsle .
2 .
Tänk på lager . I Los Angeles gas driver $ 4,15 per gallon . Inte söt minst sagt . Ändå ger en snabb tur till Costco eller Sam 's Warehouse detta gallon pris ner tjugo till trettio cent . Ett medlemskap kostar , men du kan använda det på någon affär över hela USA och de flesta av oss har medlemskap för inköpsverksamhet .
3 .
Dagligvaruhandeln är inte bara mat längre . Albertson 's , Kroger , Ralph 's och även Safeway har bensinpumpar framför sina butiker på många orter . Plocka upp en prioriterad kund kort och du har tre till fem cent av per gallon gas som går ihop med tiden !
4 .
Be om en rabatt för din gas . Vid en bensinstation jag var på i Las Vegas förra veckan bad jag om en rabatt och fick ingenting . . . förutom en rekommendation att gå nerför gatan åtta block på tjugo cent skillnad per gallon gas . Ingen tycker det stigande priser , inte ens kassapersonalen .
5 .
Och framför allt , om du tror att priset på gas vid pumpen är för hög , inte fyller upp . Det kan ta tio minuter att hitta en annan bensinstation , men du kommer att spara mycket pengar på lång sikt . Förhoppningsvis station ägare kommer att få idén att priserna är för höga och detta rusa att höja priset kommer att klinga av. Under tiden fick vi ta hand om våra plånböcker.

tips och varningar


 • Köp inte gas i mitt på dagen när vätskan expanderar och du får mindre för pengarna .
 • inte köpa gas när stationen är att fylla sina tankar . Denna rörelse väcker slammet på botten på tanken som kan hamna i din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder dieselmotorer
  hur man kan öka gas körsträcka
  hur man använder ultra - bränsle med låg svavelhalt motorväg diesel
  Hur konvertera fordon till mer bränslesnåla
  hur man pumpa bränsle i bilen
  felsökning av en sparare vätgas
  hur man kan öka mpg
  hur man sparar pengar på gas
  hur man kan spara på gas
  hur man gör en bilmotor etanol klar