hur - få 50 + mpg - i egen bil

hur - få 50 + mpg - i egen bil

. Det är konsten att " hypermiling "-eller om det ringer den sista uns av gas effektivitet ur en bil
1 .
Det behöver inte vara en Honda Accord , men det är vad de används för att visa bränsleeffektivitet på Honda Insight Marathon , i Oklahoma .
60,70 , och med 80 mpg rapporterades under längre perioder . Om du vill stapla upp den körsträcka , här är reglerna i den vägen : Brake sparsamt . Kust till röda lampor /tid det gröna ljuset . Gå på tomgång är att synda . Om du kommer att stå stilla längre än 15 sekunder , avbröt motorn .
2 .
Speed dödar . Bra däcktryck och kör eller gå lägre än hastighetsbegränsningen . Undvik The Big Chill . Se till att motorn är varm innan man åker.
Se upp för luftmotståndet. Använd inte AC , köra med öppna fönster. Gå ner i vikt . För varje 30 pounds av extra vikt din bil bär , din mpg droppar . Var uppmärksam på last . Går upp för en backe , hålla den stadigt och konstant för att undvika massiva bränsleförbrukningen.
3 .
Var inte en hare . Jackrabbit starter mord på gas effektivitet . Om ingen är bakom dig tutande , vad är bråttom ! Ställ upp för framgång . Däcktryck och motorn smörjning är nödvändig för gas spara . Bra däcktryck kan du kusten ett större avstånd . Använd sunt förnuft .

tips och varningar


 • Följ dessa grunderna och du får dina 25 % ökning mpg . Förbättra den ännu mer genom att undvika vänstersvängar och bromsar som går med dem , och när parkering undvika platser som kräver att du säkerhetskopiera.
 • Ingen


 • Relaterade artiklar


  hur - få 50 + mpg - i egen bil
  hur man kan minska marknära ozon
  Hur konvertera en bil till etanolbränsle
  hur man kan spara gas pengar
  hur man får bensin från raffinaderiet till bensinstationen
  hur man väljer bästa biobränslen
  hur man kan spara på gas
  hur du redigerar en bilmotor att använda biobränsle
  hur man väljer mellan premium-och vanlig bensin
  hur man sparar pengar på gas