hur man använder diesel tillsatser

hur man använder diesel tillsatser

Det finns gott om tillsatser på marknaden idag som är utformade för att förbättra prestanda och effektivitet i diesel . Dieselbränsle är populär bland dem som bryr sig om miljön , eftersom det ger mindre utsläpp än traditionella fossila bränslen . Det kan också produceras från en mängd olika förnybara resurser , såsom vegetabilisk olja och sojabönor . Eftersom diesel kan göras från så många olika saker , varierar kvaliteten därefter. Men om du använder rätt tillsatser kan du uppnå maximal prestanda från ditt bränsle varje gång .

Du behöver :
Tvättmedel-tillsats
. Smörjmedel tillsatsen .


1 .
Använd en tillsats för att hålla alger från att växa på motorn för din båt . Båtmotorer är mottagliga för alger , vatten som samlas och flera olika typer av marina bakterier . Blandning korrekt tillsatsen din båt diesel kommer att förhindra dessa saker från att ta tag i motorn .
2 .
Använd en tillsats som förhindrar bildandet av slam och korrosion på din motor . Denna typ av tillsats är lämplig för alla typer av dieselmotorer . När din motor är fri från slam och korrosion , kommer det att fungera bättre .
3 .
Håll en tillsats runt som kommer att förhindra uppkomsten av vax kristaller i kallt väder . Alla dieselbränsle är mottagliga för vaxning och pesky kristaller kan täppa upp din motor . När temperaturen börjar sjunker till 40 eller 30 grader F , måste du börja blanda denna tillsats i din bränsle .
4 .
Få en tillsats med ett rengöringsmedel för rengöring av bränsle spridare . Det är lätt för bränsleinjektorer att bli igenfyllda med slam och kristaller . Men när du sätter ett rengöringsmedel-tillsats till ditt bränsle , kommer spridarna förbli drogfri och du får bättre bränsleekonomi .
5 .
Välj ett smörjmedel tillsats . Smörjmedel i ditt bränsle kommer ständigt bada din motor , att hålla alla dess utsatta delar går smidigt . Detta kommer att förhindra sprickbildning , bryta och erosion av delar och kommer därför att hjälpa din motor för att hålla längre .

tips och varningar


 • Det är inte bara bilar som kan ta diesel bränslen . Jordbruksutrustning , båtar , husvagnar och anläggningsmaskiner alla normalt körs på diesel också. Det finns tillsatser som du kan använda som är gjorda speciellt för alla möjliga typer av dieselmotorn.
 • Du kan köpa diesel tillsatser som mest bildelar butiker, båt butiker leverans , gårdsbutiker utrustning och hem butiker utbudet . Om du har några frågor om vilka märken av tillsatser är det bästa , kan du be din mekaniker eller en butik anställd .


 • Relaterade artiklar


  hur man får ett intyg om fordonet
  hur man vet vad som går in till kostnaden för en gallon gas
  hur man gör etanol
  hur man kan jämföra miljövänliga bränslen till bensin
  hur man använder diesel tillsatser
  hur man kan förbättra dieselkvalitet
  Hur konvertera används olja till dieselbil bränsle
  hur man tanka en CNG - drivna fordon hemma
  Hur konvertera en bil till naturgas
  hur man kan vara mer bränsle effcient under vintersäsongen