Hur konvertera en bil till elektriska

Hur konvertera en bil till elektriska

Med gaspriserna skyhöga , är attraktion av alternativa bränslen ökar också . Detta gör elbilar mycket attraktiv . Lyckligtvis , med rätt utrustning kan du konvertera de flesta gas fordon till elektrisk i ditt eget garage

Du behöver : .
Ombyggnadssats
. 16 bilbatterier .
Handverktyg.
Momentnyckel.
Kabel Tänger .
Motor kran.
Box för batterier .

Planera din Konvertering till Electric


1 .
Välj ett fordon för att konvertera till elektriska . Generellt är en manuell växellåda mer effektivt , men valet är ditt . Se till att bilen kan stödja en extra 200 till 500 pund.
2 .
Hitta en täckt yta att arbeta på din bil . Konverteringen kan ta uppemot 2 månader , så se till att du har en plats för hela längden på din projekt .
3 .
Kontrollera din utrustning . De flesta konverteringssatser kommer med delarna , men du behöver grundläggande handverktyg tillsammans med en momentnyckel , crimpers kabel och motor kran . Hyr någon utrustning som du inte äger för att sänka din budget . Anlita någon annan att hantera svetsning om du inte har rätt utrustning och kunnande .
4 .
Köp en konverteringssats och batteri . Grundläggande satser utan batterier kan vara extremt kostsam . För att spara pengar kan du köpa begagnade delar för sig, men ett kit kommer att göra jobbet mycket enklare .
5 .
Plocka upp en kopia av " Konvertera It " av Michael Brown på Amazon . com , om den inte kommer i din konverteringssats (se Resurser nedan) . Ett måste för gör- det -själv- konverteringar , erbjuder denna bok detaljerade diagram och foton för att hjälpa till med varje steg i processen .

konvertera din bil till Electric


1 .
Ta bort den ursprungliga gaskomponenter , och rent i motorrummet för att förbereda för omställning .
2 .
Montera motorn enligt anvisningarna i din ombyggnadssats . Efter montering , sänk ner den i motorrummet , och skruva på sändning.
3 .
Anslut en 12-volts batteri för att testa motorn . Med däcken från marken , gå igenom växlarna och rotera däcken att kontrollera att allt fungerar korrekt .
4 .
Montera den nya värmaren i fordonet . Utan gas , behöver du en värmare som går på el .
5 .
Bolt motorn ramen för bilen med motorn stöd som levereras i ett kit . Du kan också behöva lägga till ett moment bar för att stödja motorn i bakhjulsdrift fordon .
6 .
Placera komponenter nära varandra som du installerar dem i bilen . Dessa inkluderar controller , omvandlare , potbox och entreprenör .
7 .
Montera främre och bakre batterier . Den främre innehåller vanligtvis cirka 6 batterier , medan den bakre innehåller 10 . Batterier ska skyddas mot skador och element .
8 .
Wire bilen enligt anvisningarna i ditt kit . Grundinkoppling innehåller också en laddare interlock som håller dig från att köra av när bilen är fortfarande laddas .
9 .
Koppla in din bil, och ladda det att vara på väg till en renare , mer billig enhet .

tips och varningar


 • Mät fordonets höjd före konvertering , så du kan justera upphävandet i enlighet med vid färdigställandet.
 • märka alla sladdar och delar innan du tar bort något från fordonet . Detta gör att hitta de komponenter som behövs för den elektriska motorn lättare .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan minska effekten bensin har på miljön
  hur man fixar en långsam bensinpump
  Hur konvertera ett fordon för att propan
  hur man väljer mellan premium-och vanlig bensin
  hur man gör en gammal bil grön
  hur man kan minska marknära ozon
  hur man kan undvika problem när du använder biodiesel
  hur man gör etanol
  hur man får bensin från raffinaderiet till bensinstationen
  Hur konvertera en bil till elektriska