hur man kan vara mer bränsle effcient under vintersäsongen

hur man kan vara mer bränsle effcient under vintersäsongen

Vintersäsongen är på väg och kostnaden för gas på uppgång . Den här tiden på säsongen är det viktigt att vara kostnadsmedvetna i din gas räkningen . Varje liten bit hjälper denna säsong

Du behöver : .
din bil
Soppåsar.
Något tung för bålen .


1 .
Första steget är att ta bort oönskade skräp från bilen . Varje liten bit hjälper. Jag föreslår att köpa , eller hitta , något tungt att placera i bagageutrymmet i bilen ( eller botten av din lastbil ) . Detta kommer att bidra med dragning på dina däck när det är isiga . Genom att ta bort oönskade röran kommer du att minska belastningen på din bil .
2 .
kör mindre på vintern kommer att spara på gas . När det för blir isigt ute på vägarna , ta en sjukdag om du kan . Ju mindre du använder din bil, mindre gas du ska använda .
3 .
Om du har en bil som min som inte gillar att tina , om inte med A /C är på , använda detta sparsamt . Med A /C förbrukar mer gas och kommer att köra din tank ned snabbare .
4 .
Istället för att slå på din bil och vrida upp värmen för fullt innan du börjar inskränka på isen på din Windows , kör lite hett vatten i en skål och sätt din skrapan i varmt vatten och sedan starta scarping på dina fönster . Jag har använt detta innan och det fungerade ganska bra . Tar mycket tid ändå , så planera din morgon därefter.


Relaterade artiklar


hur man vet vad som går in till kostnaden för en gallon gas
hur man sparar pengar på gas
hur man får bensin från raffinaderiet till bensinstationen
hur man väljer mellan premium-och vanlig bensin
hur man kan jämföra miljövänliga bränslen till bensin
hur man kan vara mer bränsle effcient under vintersäsongen
hur man kan minska effekten bensin har på miljön
hur man gör en gammal bil grön
hur man kan minska marknära ozon
hur man fixar en långsam bensinpump