hur tjänsten kontaktpunkter i en bil

hur tjänsten kontaktpunkter i en bil

Kontaktpunkter är växlar som reglerar spänningen din motor får. Även dessa växlar sätta på och stänga de tenderar till att bygga ett motstånd eller helt svetsa sig till varandra på grund av de små gnistor som de skapar. Lär dig att tjänsten dessa viktiga komponenter

Du behöver:. .
Voltometer


1
Experimentera med hur utskärningen relä och dess kontaktpunkter arbete i motorn. Detta är allmänt känd som brytare, eftersom den ansluter generatorn till batteriet kretsen. Eftersom generatorns spänning bygger till en viss punkt, kontaktpunkterna nära och kompletta kretsen.
2.
Observera att spänningsregulatorn använder en uppsättning av kontaktpunkter för att ständigt reglera de högsta och minsta spänning. Beroende på om kontaktpunkter är öppna eller stängda avgör hur kretsen skäl i sig.
3.
Använd en voltometer att inspektera kontaktpunkter. När en kontaktpunkt korroderar på grund av dess tändning och släckning, kan det stängas av en krets. Trycker du bara på voltometer till varje kontaktpunkt. Den voltometer berättar om spänningen är för hög eller låg och avslöjar felaktiga kontaktpunkterna.
4.
Bestäm rätt spänning för bilens kontaktpunkter. Läs om hur den nuvarande regulatorn håller kretsens spänning från att köra för hög med hjälp av en uppsättning av kontaktpunkter. När spänningen är för hög, kontaktpunkterna öppen och tvinga den att passera genom en regulator för att sänka spänningen.
5.
Byt bilens regulator om du hittar kontaktpunkter som inte är fungerar felfritt. Kontaktpunkterna är känsliga instrument och är för svåra att ersätta eller reparera själva. Byte av regulator kommer omedelbart åtgärda problemet.


Relaterade artiklar


hur du underhåller din läder och trämöbler
hur man roterar däck på en Honda CR-V
hur man byter batteri i en geo tracker
hur man köper fresheners bil luft
hur du kan få i en ny vindruta
hur man byter olja i bilen
hur man byter en bils luftfilter
hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Mitsubishi Eclipse
Hur får man en biltvätt
hur man byter torkarbladen på en Nissan Maxima