hur man underhåller en bil makt remskiva servopump

hur man underhåller en bil makt remskiva servopump

Problem med servopumpen kan manifesteras i form av skrikande ljud när du sätter ett skarpt hörn under körning eller vid start. Om du kontrollera vätskenivån servostyrning, kan den visas som svart som motorolja. Regelbundet underhåll kommer att hålla pumpen fungerar som förväntat
1
inspektera bältet för täthet och se om det ser slitet . Det bör inte förekomma glaserade.
2.
Kontrollera vätskenivån servostyrning regelbundet för att upprätthålla en bil makt trissa hydraulpump. Om vätskan ser svart, kan du ha ett problem. Vid kontroll av vätska, släpp en liten magnet i behållaren och rör runt för att se om den samlar några metallpartiklar. Detta skulle vara en indikator på pump haveri.
3.
Titta noga på den vätska som är anslutna till racket. Se till att ingen vätska läcker från linjer eller racket. Om vätska läcker från racket eller om det blir väldigt stel när vädret blir kallt, så ska du byta ut den.
4.
Tillbaka styrservoolja om det är missfärgat att upprätthålla en bil servostyrning remskiva. Fyll vätska upp till de "heta" linjen. Vrid ratten genom cirka 10 varv för att hjälpa till att reda ut eventuella luftbubblor.

Tips och varningar


 • Om du får upprepade problem med servostyrning, den pump kan behöva bytas ut, men försök dränering och ersätta den vätska servostyrning först.


 • Relaterade artiklar


  hur man lyfter en bil med hjälp av en vagn jack
  hur man byter batteri i en Toyota Corolla
  hur man lyda lagar för Färgtoning
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en kvicksilver bybo
  hur man inspektera däck på en dodge ram
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chevy Camaro
  hur du tar bort tjära från bilen med majonnäs!
  hur man köper motorolja för vintern
  hur ändrar luftfiltret i en 2000 VW Jetta
  Hur berätta om din bromsvätska har gått dåligt