hur man förbereder för kärleken bugg säsong

hur man förbereder för kärleken bugg säsong

Love Bugs är flugor som rasen medan flyger genom luften. De har röda huvud och är lätt igenkännliga, eftersom de ses ofta knutna end-to-end. De har en mycket kort livslängd men kan orsaka stora skador under den tiden. Dessa fel är vanliga främst i Gulfregionen i USA och är särskilt känd för att flyga i stora svärmar i Florida
1
Håll gräsmattan klipps korrekt. Love Bug larver rasen i torrt gräs, klippa gräset regelbundet så den inte blir för lång och orsaka halmtak. En bra tumregel är att skära av endast det översta en tredjedel av gräset klingan när du klipper. Var särskilt uppmärksam på detta från mars till september, Love Bug larver ta några veckor att föröka sig och sedan börja sin svärmande i slutet av våren och början av hösten
2
Försök att inte vatten din. . gräsmatta för mycket. Detsamma gäller för tillämpningen av gödselmedlet dessa saker kan göra ditt gräs att växa mycket snabbt och gör det svårare att upprätthålla
3
lägga en bra vax till din bil. . . Love fel kommer splat på din främre stötfångare och huv, och deras kroppar innehåller syra som kan äta bort färgen på din bil. Använd en bra syntetisk polymer vax för att skydda din färg.
4.
Sätt en "bil behå" på främre stötfångaren. Du kan hitta en mängd av dessa i årets och läder. De är mycket enkla att installera och den kärlek fel kommer stänka på bh istället för bilens färg. Använd en hela Love Bug säsongen och då helt enkelt bort, tvätta och lägga undan den tills nästa säsong.
5.
Använd en speciell spolarvätska på vindrutan. Love bugs otäcka märken på vindrutan även efter att de är borta. Häll speciell vätska till fordonets tank, och sedan varje gång du torka dina fönster, du tillämpar en smart lager av vätska som hjälper till att hålla kärleken buggar av att hålla på och skada din vindruta.
6.
Berätta för alla i ditt hem för att öppna och stänga ytterdörrar snabbt. Love bugs ofta flyger in i hemmen och även om de inte gör någon skada i huset, kan de olägenheter.

Tips och varningar


 • Love buggar tjänar ett syfte. Larverna bidra till att bryta ner organiskt material. Tänk på dem som en naturlig återvinningssystem. De skapar också ekonomiska möjligheter för bilhandlare företag som får fler kunder under Love Bug säsongen.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter batteri i en Cheva lavin
  hur man byter en Honda kupéfilter
  hur man kan skydda en bils lack
  hur man öppnar en bils huv
  hur man kan stoppa en bil från att förlora makten
  hur man får bättre gas körsträcka, av en mekaniker.
  hur man håller en bil organiserad
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en GMC Sierra
  hur man inspektera en bils Serpentine belt
  hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Nissan Altima