hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Nissan Altima

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Nissan Altima

Nissan Altima har funnits tillräckligt länge för att en bra underhållsrutiner är skyldig att hålla den i trim. Kontrollera kylvätskan slangar på våren och hösten och ersätta slangar vart fjärde år. Aftermarket uppgraderingar för kylning slangar finns för att förbättra utseendet och prestanda av Nissan Altima
1
Låt motorn. . svalna efter körning och ta bort kylarlocket. Leta reda på fästena sitter bakom framhjulen och placera bilen på pallbockar. Placera en hink eller fånga kan under kylaren oljepluggen och släpp nog kylvätska för att hålla läckande till ett minimum när byta slangarna.
2.
Lossa slangklämmorna med en tång eller en mutter förare på skruv klämmor. Skjut klämmorna från montering och låt dem hänga i mitten av slangen. Dra och vrid kylslangen tills den glider av bröstvårtan.
3.
Doppa slangen slutar i rena kylvätska och slip musslor över slangen slutar. Tryck slangen på bröstvårtorna. Vänd slangen runt om den inte passar på nippeln lätt. Many slangar finns olika storlekar på varje ände och passar bara på ett sätt.
4.
Dra åt klämmorna över bröstvårtan med en tång eller en mutter förare och se till radiatorn avtappningspluggen är stängd. Fyll kylaren med kylarvätska och ersätta kylarlocket. Starta Nissan Altima och leta efter läckage kring de nya slangarna. Lägg kylvätska vid behov när radiatorn har cirkulerat.

Tips och varningar


 • Återanvändning kylvätska som är mindre än två år och frisk för att spara pengar.
 • alltid gammal kylarvätska i en sluten behållare för att undvika intag av husdjur och andra djur.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Cheva corvette
  hur man söker förslitning eller läckor på slangar och klämmor i en Toyota Tacoma
  hur man byter vindrutetorkare i en GMC Sierra
  hur du ändrar bilens bromsvätska
  hur man bibehåller livet på din begagnade bil - för kvinnor
  hur man gör en luftrenare bil luft
  hur man vinterförbereder bilens remmar och slangar
  hur du kan få olja i en bil
  hur detalj bilmotorn
  hur man ansluter en tändkabeln