hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Mercury Cougar

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Mercury Cougar

En del av regelbundet underhåll rutin för en Mercury Cougar är att kontrollera hälsan hos kylvätskeslangarna under våren och hösten. Byt ut slangar som är fyra år eller visar tecken på slitage såsom sprickbildning. Mercury Cougar har haft många modeller genom åren, kontrollera artikelnummer och storlek med bruksanvisning innan detta projekt

Du behöver:. .
Domkraft
Pallbockar.
Catch kan.
Mutter förare.
Tång.
Kniv.


1.
Börja med en svalnat motorn och ta bort kylarlocket. Använda fästena sitter bakom framhjulen, lyft bilen och satte den på pallbockar. Placera en hink eller fånga kan under oljepluggen och släpp nog kylvätska för att minimera läckage när du tar bort slangarna.
2.
Lossa fjädern klämmor med en tång eller en nöt-drivrutin för skruvklämmorna. Skjut klämmor till mitten av slangen. Dra och vrid slangen tills den släpper från bröstvårtan. Använd en kniv för att skära svårt slangar och skala bort det montering.
3.
Doppa varje ände av den nya slangen i ren kylvätska för att smörja insidan. Skjut klämmor över ändarna och tryck slangen på beslag. Vänd slangen runt om det är svårt att få komma ut på bröstvårtan, eftersom slangen kan ha en annan intern storlek i varje ände.
4.
Fyll kylaren med kylarvätska och ersätta radiatorn keps. Starta Mercury Cougar och leta efter läckage kring slangen slutar. Öka mängden kylmedel i systemet om det behövs.

Tips och varningar


 • Spara tid och säkerställa en noggrann blandning med färdigblandad kylvätska.
 • kylvätskan är mycket giftigt för sällskapsdjur och andra djur lockas till dess smak. Alltid förvara kylsmörjämne i en sluten behållare och städa droppar och spill i arbetsområdet.


 • Relaterade artiklar


  hur man roterar däck på ett intrepid dodge
  hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Dodge Caravan
  hur man byter olja i 2007 tundran
  hur man rengör vindrutan
  hur man hittar en lokal rörmokaren
  hur man ihop ett torkarblad
  hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Mercury Cougar
  hur man hittar en bils VIN
  hur man byter olja i en Toyota Tacoma
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Mitsubishi Eclipse