hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Lincoln Navigator

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Lincoln Navigator

Lincoln Navigator kräver ett bra underhåll rutin som alla bil. Kontrollera kylvätskeslangarna slitage två gånger om året är en bra början. Byt kylvätskeslangarna vart fjärde år eller vid första tecken på slitage. Navigator kommer med många motoralternativ, alltid kontrollera artikelnummer och storlek genom att tala med en professionell eller kontroll av bruksanvisning

Du behöver:. .
Catch kan
Skruvmejsel.
Tänger eller nötter föraren.
Kniv.


1.
Låt motorn svalna under en timme efter körningen och ta bort kylarlocket. Placera en hink eller fånga kan under kylaren oljepluggen och släpp nog kylvätska för att minimera läckage när du tar bort slangarna.
2.
Lossa klämmorna i slutet av slangarna med ett par tång eller mutter förare. Skjut klämmor till mitten av slangen. Dra och vrid på slangen tills det står klart för montering. Använd en kniv för att skära svårt slangar och dra slangen från nippeln.
3.
Förbered ny slang genom att doppa ändarna i ren kylarvätska och placera klämmor över ändarna. Tryck slangen slutar på beslag. Vrid slangen runt om en av beslag är svår att komma över bröstvårtan.
4.
Dra åt klämmorna med tång eller en mutter förare och fyll rotator med kylvätska. Sätt tillbaka kylarlocket och starta Lincoln Navigator. Leta efter läckor runt slangen och lägg kylvätska vid behov efter att radiatorn har cirkulerat.

Tips och varningar


 • alltid förbrukade kylvätskan ansvarsfullt genom att släppa den av vid en lokal samlingar centrum.
 • Store kylsmörjämne i slutna behållare och hålla utom räckhåll för husdjur och andra djur. Kylvätskan är mycket giftigt och städa upp några droppar och spill i arbetsområdet.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en frusen torkarblad ordentligt
  hur man navigerar under en bil
  hur man organiserar en insamling biltvätt
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Dodge intrepid
  hur du testa om din motorns kylsystem fungerar
  hur man kan bli av bil klistermärken
  hur våren rengöra din bil
  hur ändrar vätskan Vindrutespolare i en Ford Taurus
  hur man använder en lera bar för att rengöra din bil
  hur man hittar verktyg för att förändra en punktering