hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i intrepid dodge

hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i intrepid dodge

Den populära Dodge Intrepid kräver regelbundet underhåll av kyl slangarna. Kylningen slangen kontrollen utförs två gånger per år för sprickor och bubblor, som behöver bytas om de upptäcks. Slangarna och radiatorn på Dodge Intrepid kan ersättas med uppgraderade delar för bättre kylning under extrema förhållanden
1.
Låt bilen svalna i en timme eller längre och ta bort kylarlocket. Tappa tillräckligt kylvätska från kylaren för att minimera läckage från slangar genom att placera en hink under avtappningspluggen och öppna den med en skiftnyckel.
2.
Lossa slangklämmorna med mutter förare eller tång på våren klämmor. Dra slangen från kopplingar genom att vrida fram och tillbaka. Skär svårt slangar med en kniv och skala slangen över beslaget. Låt klämmorna falla till mitten av slangen.
3.
Täck den nya slangen med kylarvätska och placera klämmorna på slangen. Skjut slangen över bröstvårtan. Vänd kyla slang runt om det är svårt att få på många slangar är olika innerdiametern och passar bara i en riktning.
4.
Fäst klämmorna med en tång eller en mutter förare på skruvklämmorna. Fyll kylaren med vätska och ersätta kylarlocket. Vrid Dodge Intrepid på och visuellt leta efter läckage kring de nya slangarna. Lägg kylvätska vid behov när det har cirkulerat.

Tips och varningar


 • Återanvändning kylvätska som är mindre än två år och frisk.
 • Håll husdjur borta från kylvätska, som är livsfarlig att förtära. Förvara kylvätskan i förseglade containrar och rena spill från arbetsområdet snabbt.


 • Relaterade artiklar


  hur man dra åt eller byta kylvätska slangar i en Acura Integra
  hur man halkbekämpar framrutan
  hur man kan förebygga en motor överhettning
  hur man gör en spillback för motorolja
  hur man tar hand om en bil under vintern
  hur man förlänga livslängden för en bil
  hur du lägger kylvätska till en bil
  hur man installerar en strut
  hur du justerar kopplingen i en Ford Focus
  hur återansluta terminaler bilbatteri